Pajisje për gomë - CM

Kapitalizoni në fruta të varura të ulëta për të identifikuar një aktivitet me vlerën e shtuar ballpark për beta test, për të anashkaluar ndarjen digjitale me klikime të tjera nga DevOps, nanoteknologji.

Pajisjet e gomave

CM-fillore-Shredders.jpg
CM SHREDDERS

Përpunon goma të tëra në copëza të përafërt për asgjësim ose përpunim të mëtejshëm në Agimthin e Derivuar të Gomave (TDA) Lexo më shumë

CM-Chipping-Shredders.jpg
CM SHREDDERS

Shredders Chipping CM janë copëtuesit e gomave që vendosin CM në hartë. Meqenëse 1982 CM ka ndërtuar dhe shpërndarë më shumë… Lexo më shumë

CM-Chip-Shredder.jpg
CM SHREDDERS

Chip Shredder CM ofron zgjidhje për prodhimin me vëllim të lartë të patate të skuqura gomash me madhësi specifike. Shipi i çipit… Lexo më shumë

CM-Disc-Screen.jpg
CM SHREDDERS

Ekranet e diskut të CM janë krijuar posaçërisht për të klasifikuar copëzat e gomave, patate të skuqura dhe materiale të tjera pjesa më e madhe. Patentuar e tyre… Lexo më shumë

CM-Liberator-Systems.jpg
LIBERATORËT CM

CM Liberators design modeli i patentuar lejon që ajo të ndajë tela nga goma në goma si dhe fibrat… Lexo më shumë

zero-waste3-1.jpg
LIBERATORËT CM

Sistemi i CM Zero Mbeturinave ndan çelikun e kombinuar dhe gome të gjeneruara nga Liberator ose ... Lexo më shumë

CM-Granulator.jpg
GRANULATORËT CM

Granuluesit CM përdorin teknologjinë e thikave V-Force për të zvogëluar madhësinë e materialit dhe çliruar fibrat. Granulator… Lexo më shumë

CM-Dual-Drive-Crackermill.jpg
CM DUAL DRIVE CRACKERMILL

CM Dual Drive ™ Crackermill vendos standardin në sistemet e larta të grindjeve të prodhimit. Avancimi i Dual Drive ... Lexo më shumë

SizeReduction.jpg
SISTEMET E PLOTE

Futja e sistemeve të plota për përpunimin e gomave për Karburantin e Rrjetit të Gomave, Agregatin e Prodhuar nga Gomat dhe Gomën e Thërrmës… Lexo më shumë

Pajisjet e gomave
SISTEMET E PLOTE

Për gome pa tela për TDF, mulch shesh lojërash, stoqe për ushqimin e gomës së thërrmuar dhe bimë pirolizash, Liberatori… Lexo më shumë

Granulation.jpg
SISTEMET E PLOTE

Granuluesit CM përdorin teknologjinë e thikës V-Force për të zvogëluar më tej madhësinë e materialit dhe çliruar fibrat. Granulator… Lexo më shumë

Milling.jpg
SISTEMET E PLOTE

CM Dual Drive ™ Crackermill vendos standardin në sistemet e larta të grindjeve të prodhimit. Avancimi i Dual Drive ... Lexo më shumë

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.