Shredders CM

Linja më produktive e industrisë së gardheve të shreddeve industriale dhe grirëseve të detyrave të rënda. Dizajni ynë i thurur me patentë operon me toleranca jashtëzakonisht të afërta të cilat prodhojnë shkurtimet më të pastra të industrisë. Thikat mund të rivartohen dhe ripërdoren, gjë që rrit ndjeshëm jetëgjatësinë dhe ul kostot

LEXO MË SHUMË


Liberatorët e CM

Teknologjia e fundit e ndarjes së telit për ndarjen e telit nga gomat e gomës në formën më të pastër, më të pastër të mundshme. Lejimi i përpunuesve të gjenerojnë fluks të ardhurash si nga goma ashtu edhe nga teli. Dizajni i patentuar "përmes rrjedhës" zvogëlon pikat e pikave për të prodhuar sistemet më fitimprurëse të çlirimit të telit të gomave në industri.

LEXO MË SHUMË
CM Granulators

Granulator CM dhe Sistemi i Largimit të Fibrave mund të pranojnë 19 mm pa tela teli dhe ta përpunojnë atë deri në <9 mm gome thërrmuese (3 / 8 ”). Ekranet përdoren për të madhësuar materialin dhe sistemi i ajrit përdoret për të nxjerrë najlonin e mbetur të najlonit.

LEXO MË SHUMËCM Dual Drive Crackermill

Një sistem i shkëlqyeshëm i shkëlqimit të madhësisë së lartë. Sistemi mulli i mullinjve me gjobë Crackermill është lideri i njohur në përparimet e teknologjisë dhe kapacitetin e lartë të prodhimit. Mulliri është i aftë të përpunojë gome thërrime deri në pluhurat që fillojnë nga rrjeta 10- 80.

LEXO MË SHUMË


Duke kërkuar për një sistem të riciklimit të plotë të gomave?


TË KËRKOJË NJË KUOTË

Sisteme të reja të patentuar me thikë

A ËSHTË NJERËZIA JUAJ PREMTUAR?


CM është krenar për të futur një linjë të re të shredders qëllim të përgjithshëm me një sërë sistemesh të reja thikë për të përmirësuar dhe zgjeruar aftësitë dyfishtë shredders bosht.

• Një copë ose zëvendësoni insertin e thikës për aplikime të shumëfishta
• Materialet e përmirësuara të thikës priten më mirë dhe zgjasin më gjatë
• Thikat e ripërdorshme / të ripërdorshme për përdorime të shumëfishta
• Zvogëlon koston e thikës dhe joproduktive
MËSO MË SHUMË RRETH SHREDDERIT TË RI CM HIBRID


Dëshironi t'i shihni ata në veprim?
Zgjidh një video


Faza #1
Shperndarësi primar hibrid

Faza #1

Shperndarësi primar hibrid

Faza #1

Faza #2
Liberator W / Steel Reclaim

Faza #2

Liberator W / Steel Reclaim

Faza #2

Faza #3
Granulimi dhe heqja e fibrave

Faza #3

Granulimi dhe heqja e fibrave

Faza #3

Faza #4
Dual Drive Crackermill

Faza #4

Dual Drive Crackermill

Faza #4


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.Cila është kërkesa juaj?

ZGJIDH NJE!

Ninja Popup

2019 © Copyright CM Shredders. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Cila është kërkesa juaj?

ZGJIDH NJE!

Ninja Popup

2019 © Copyright CM Shredders. Të gjitha të drejtat e rezervuara.