Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Lajmet e Shredders CM

Sillni në tryezë strategjitë e mbijetesës me fitime të favorshme për të siguruar dominim proaktiv. Në fund të ditës, duke shkuar përpara, një normë e re që ka evoluar nga brezi.

Lajme - Shredders CM

Mund 28, 2020
CM_Shredder_TDF_System-2.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Kërkesa për karburant me gomë (TDF) po rritet ndjeshëm falë avantazheve të tij ndaj karburanteve tradicionale, siç është sigurimi i një vlere më të lartë ngrohjeje se qymyri apo druri. Nxehtësia e prodhuar nga TDF është afërsisht tridhjetë përqind më e lartë se ajo e qymyrit dhe më shumë se dyfishi i drurit. TDF gjithashtu siguron emetim më të ulët të oksidit të squfurit kur krahasohet me thëngjillin, i cili ka një përmbajtje më të lartë të squfurit. Për më tepër, djegia e TDF siguron konsistencë më të mirë funksionale sesa karburantet e tjera të përdorura në sistemet e mbeturinave në energji.Lexo më shumë "


Janar 8, 2020
Kredenciale-photo-edit-1280x960.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Për gati 2 dekada, Credential Environment Limited (CEL) ka qenë në pararojë duke mbledhur goma skrapesh “Fundi i Jetës” në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka përdorur përvojën, aftësinë dhe teknologjitë e përparuara të copëzimit për të ricikluar dhe disponuar në mënyrë të sigurtë një gamë të gjerë të gomave. Programi i CEL është përqendruar rreth Shredder Shpejtësisë së Dyfishtë të CM. Një prej tharëseve më të njohura të CM për shkak të dizajnit kompakt dhe opsionit të tij celular, Shredder Dual Speed ​​përpunon goma të tërë pasagjeri, kamioni, SUV dhe gjysmë-kamionësh në një çip të pastër. Ipat e gomës shiten si lëndë djegëse e gomave, grumbullimi i gomave të grumbulluara, dhe gjithashtu mund të përdoret si lëndë e parë për prodhimin e gomës së thërrimeve.Lexo më shumë "


Tetor 18, 2019
CM_News_SOLO_Shredders_Release_Larges-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Shumë brenda industrisë së riciklimit kanë një keqkuptim të zakonshëm që, kur bëhet fjalë për standardet industriale dhe rregulloret mjedisore, Meksika përfaqëson Perëndimin e egër. Mbeturinat Eko trajtim (WET) është një kompani e vendosur në shtetin e Querétaro, Meksikë që është e angazhuar për të thyer ato perceptime, për të cilat ata thonë thjesht nuk pasqyrojnë realitetin e vendit të tyre, njerëzve, ose misionit të gjatë të WET për t'u kujdesur të mjedisit përmes grumbullimit, deponimit, transportit dhe riciklimit të mbetjeve të rrezikshme përgjegjëse.Lexo më shumë "


Tetor 15, 2019
CM_News_CM_SOLO_Shredder_Press_Release-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

CM Shredders, një prodhues kryesor i shredderëve më të përparuar industrialë në botë dhe sistemeve të riciklimit ka prezantuar një linjë të re të vetme shiritash të vetëm, që paraqet teknologjinë legjendare të copëzimit të CM-së me thika për prerjen e çelikut të mjeteve të kthyeshme me katër mënyra, të cilat mund të rrotullohen 4 herë në uljen e kostove të operimit, me qasje e shpejtë në ekranet me madhësi të zëvendësueshme dhe një sistem "Smart-Ram" që rregullon automatikisht presionin e dashit për efikasitet dhe kapacitete maksimale.Lexo më shumë "


Prill 5, 2019
CM_Tradeshow_2019_Website-1-1280x807.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Të dy CM Shredders dhe Schutte Hammermill janë të ngazëllyer për të bashkuar forcat nën flamurin e Machine Bengal dhe do të jenë të pranishëm së bashku për herë të parë në konventën dhe ekspozitën 2019 ISRI (Instituti i Riciklimit të Mbeturinave) që drejton prillin 8-11 në qendrën e konventës në poshtë qytetit Los Anxhelos në numrin e kabinë #1902.Lexo më shumë "


March 13, 2019
CM_Press_Release_2019_2-1280x900.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Pronë e re, produkte të reja dhe vertikale të reja të karburantit CM Shredders teknologji dhe inovacione. CM Shredders, një prodhuesi kryesor i grimcave industrialë më të avancuar botërorë dhe sistemeve të riciklimit, do të hapë laboratorin e ri të testimit dhe pajisjen e demokracisë R & D në Amerikën e Veriut. E vendosur në selinë e saj në Sarasota, Florida, 4000 ft2 R & D, dhe struktura demo do të shfaqë një koleksion të sistemeve të dyfishtë të boshtit dhe dyfishimit të boshteve nga gamën e produkteve të gjithanshme të kompanisë. Lexo më shumë "


Dhjetor 12, 2018
CM_News_Chipping_Shredder_Press_Release-1280x735-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Shredders CM, Sarasota Florida - Një prodhuesi kryesor botëror i sistemeve të riciklimit të gomave është krenar për të njoftuar shitjen dhe komisionimin e një sistemi të ri gardian CM të tërë gomave për chip në Badger Materials Recycling. Pajisja kryesore e programit të riciklimit të gomave të Badger Recycling është përqëndruar në një CM Shredder të ri me shpejtësi të dyfishtë. Një nga shredders më të popullarizuara në stacionin e saj të pastërti, CM ka ndërtuar dhe dorëzuar më shumë nga këto kuaj të punës se të gjitha shredders të tjera të kombinuara. Lexo më shumë "


Gusht 26, 2018
CM_News_KS_Tyre_Recycling_Press_Release-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

CM ka qenë pioniere në zhvillimin e sistemeve të riciklimit të gomave që nga 1982. CM ishte kompania e parë për të zhvilluar sisteme "gardian" të dizajnuara posaçërisht për zvogëlimin e gomave të skrapit me synimin për të krijuar produkte të vlefshme përfundimtare, të njohura sot si materiale të nxjerra nga gomave. Njohja jonë e thellë e tregjeve për produktet e nxjerra nga gomat e skrapit na ka dhënë përparësi në zhvillimin e sistemeve të riciklimit të gomave që krijojnë vlerë për klientët tanë. Gjatë viteve ne kemi punuar ngushtë me klientët tanë, profesionistë kryesorë të industrisë dhe bashkëpunëtorë të shumtë të industrisë për të ndihmuar në zhvillimin e zgjidhjeve inovative të nxitura nga tregu për materialet e nxjerra nga gomave. Lexo më shumë "


Prill 20, 2018
CM_Twin_Mobile_Shredders-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

CM Shredders lider global në prodhimin e pajisjeve të riciklimit të gomave dhe ulje të tjera të madhësisë dhe zgjidhjeve shredding është krenar për të njoftuar shitjen e dy të nënshkrimit të saj celular shredding gomave sistemeve. Të dy makinat e shitura janë të afta të përpunojnë 15 ton të gomave të makinave të pasagjerëve dhe kamionëve në patate të skuqura 50 X 50 MM.Lexo më shumë "


March 14, 2018
CM_News_Dundee_Tyre_Press_Release-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Shredders CM, Sarasota Florida një prodhuesi kryesor i sistemeve të riciklimit të gomave është krenar të njoftojë se ka shitur një grilë të ri të saj Hybrid në grupin e Dundee Tyre të Carlisle England. CM ka instalime të shumta në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar megjithatë, ky është Shredder i parë Hybrid që do të shitet në Mbretërinë e Bashkuar.Lexo më shumë "


Shkurt 6, 2018
CM_News_Pyrolysis_system_Press_Release-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Shredders CM me seli në Sarasota, Florida është krenar për të njoftuar se ata kanë përfunduar kohët e fundit instalimin dhe komisionimin e një sistemi të riciklimit të gomave të artit në Poloni. Sistemi prodhon xNUMX inç pa tela pa tela për t'u përdorur si stok i ushqimit për një sistem të ri Piroliza. Linja është gjithashtu e aftë të prodhojë çelik të pastër.Lexo më shumë "


Shkurt 5, 2017
CM_News_KS_Tyre_Recycling_Press_Release-1280x735.jpg

Lajmet dhe Ngjarjet CM

Shredders CM ka njoftuar shitjen e një Shredder të dytë hibrid në K & S Tyre Recycling në më pak se një vit pasi instalimi i saj i parë Hybrid Shredder përsëri në 2016. Që nga instalimi fillestar i CM Hybrid Shredder në 2016, K & S Tyre Recycling ka përjetuar rritje të shpejtë. Kapaciteti në rritje i shredderit i ka lejuar ata të zgjerojnë rrjetin e tyre aktual të grumbullimit si dhe të zgjerohen në mbledhjen e gomave të kamionëve.Lexo më shumë "


Tetor 7, 2015

Biznesi për riciklimin e gomave

Konfigurimet e patentuara të thikës


Pavarësisht nëse keni nevojë për thika me një copë ose futje të zëvendësueshme me thikë, CM ka një konfigurim të thikës për aplikacionin tuaj specifik. CM ofron teknologjinë përfundimtare për copëtimin e riciklimit. CM Shredders ka zgjeruar sistemet e saj të thikave të patentuara. Futjet e thikës mund të përdoren në modele më të mëdha shredder. Konvertimet e thikës janë të disponueshme për të gjitha modelet e copëzave të qethjes, të cilat aktualisht përdorin një sistem thikë me një copë.

Konfigurimet e thikës CM "Double-Stack and" dhe "Multi-Stack" që përdorin futjet e zëvendësueshme të thikës janë prodhuar nga çeliku i mjetit të ngurtësuar. Thikat mund të rigjenerohen, ripozicionohen dhe ripërdoren deri në 6 herë. Ato ofrojnë toleranca me thikë deri në thikë deri në një mijëtë të një inç. Kjo lejon që shredders CM të prodhojnë patate të skuqura më të pastra me tela më pak të ekspozuar.CM "Double-Stack ™"

CM "Double-Stack ™" përdor futjet e zëvendësueshme të thikës që bëhen prej çeliku të mjetit të ngurtësuar. Këto thika mund të rigjenerohen, ripozicionohen dhe ripërdoren deri në 3 herë.


CM "Multi-Stack ™"

CM “Multi-Stack ™” përdor futet e zëvendësueshme të thikës që bëhen prej çeliku të mjeteve të ngurtësuara. Këto thika mund të rigjenerohen, ripozicionohen dhe ripërdoren përsëri deri në 6 herë.


March 21, 2017
CM_Stage_1-2-1280x180.jpg

Mësoni përpunimin e gomave

Faza 1 - ShreddingUlja e gomave të tëra poshtë në copëza ose patate të skuqura duke përdorur një Shredder Primar CM.Nënprodukte: Pastroni copëza ose copa të prera.


TDF

TDF
TDA
tregjetTDF - karburanti i derdhur i gomave


Përdoret si një alternative për karburantet fosile. Përdoren kryesisht në furrat e çimentos, fabrikat e energjisë elektrike në mullinj çeliku dhe mullinj për tul dhe letra. Gama e madhësisë: 1 ″ deri 4 ″ [25 mm në 100 mm].

Përfitimet: Burns hotter dhe më të pastër se qymyri ose petcoke.

TDA - Agregati i Derrave


Përdoret si një material mbushës me peshë të lehtë për projekte të inxhinierisë civile siç janë: mbushja mbrapa, stabilizimi i shpatit, argjinaturat, kullimi dhe zvogëlimi i zërit. Gama e madhësisë: 100 mm në 400 mm [4 ″ - 16 ″].

Përfitimet: Shumë e qëndrueshme, kullimi i shkëlqyer, zvogëlon dridhjet, insulon dhe zgjat një kohë të gjatë.

Pajisje CM të përdorura për fazën 1


Shredder Primary CM - Përdoret për të bërë shkurtime të mëdha ose të vetme të kalojë
CM Chipping Shredder - Përdoret për TDF për të bërë shkurtime të vogla
Shredder chip CM - Përdoret për TDF për të bërë shkurtime të vogla
CM Disc Screen
Shiritat e ndryshëm

Shredder primar

Përdoret për të bërë shkurtime më të mëdhaShredder sekondar Chipping

Përdoret për të bërë TDF të prerë të pastërEkran i diskut

Përdoret në madhësinë e materialit

FAZA 1

Shredder + Disc Screen = TDF ose TDA


March 21, 2017
CM_Stage_2-1-1280x180.jpg

Mësoni përpunimin e gomave

Faza 2 - Çlirimtare


Copat e gomave nga një copë ndërprerësi fillestar futen në CM Liberator i cili heq telin e çelikut nga fraksioni i gomës. Zvogëlimi i mëtejshëm i copëzave në lëndë ushqimore gome pa tokë është arritur. Steeleliku i pastër është i ndarë për rishitje. Fibrat nxirren duke përdorur një sistem grumbullimi pluhuri / ajri.Nga Produktet: Gome thërrime pa tela - 44 mm deri 16 mm [1.75 ”deri .625”] steelelik i pastër deri në 98% pa ndotës


TDF

mulch
TDF pa tela
STEELRrjedhja e të ardhurave shtesëtregjetGome


Përdoret për peizazhit

Përfitimet: Eliminon insektet, kanalizohet mirë, uji i merr bimët, që zgjat e gjatë, nuk zbehet, godet ose shpërbëhet, zvogëlon rritjen e farërave të këqija dhe zvoglon erozionin e tokës.

Shesh lojërash dhe këmbësorësh kuajsh


Përdoret si një mbulesë e lirshme për fusha të lojërave ose arena kalë.

Përfitimet: Zbutje më e butë për rëniet, që zgjat, nuk heq frymë, pengon insektet, vjen në shumë ngjyra!

Wire Pa pagesë TDF


Përdoret për mbeturina në energji, pirolizë ose aplikime të gazifikimit

Përfitimet: Rezultatet në char carbon klasën e lartë dhe e bën feedstock shkëlqyer për syngas dhe bio-naftë lëndëve djegëse.

Pajisje CM të përdorura për fazën 2


CM2R Liberator - për operacione më të vogla
CM4R Liberator - për operacione më të mëdha
Magnet Brez
Sistemi i rikuperimit të çelikut me magnet daulle (rekomandohet për çelik të pastër të cilësisë më të mirë)
Shiritat e ndryshëm
Sistemi i grumbullimit të ajrit / pluhurit (opsional)

CM4R Liberator


FAZA 2

Faza 1 Pajisjet + CM Liberator + CM Sistemi i rikuperimit të çelikut (rekomandohet)
=
Gome Mulch, loose Playground / Equestrian Footing, Wire Pa pagesë TDF
dhe Clean Steel gati për rishitje


March 21, 2017
CM_Stage_3-1280x180.jpg

Mësoni përpunimin e gomave

Faza 3 - Granulimi

Granulator mund të pranojë gome thërrime pa tela 25 mm [1 wire] dhe ta përpunojë atë deri në 4 mm kokrrizë gome. Në këtë fazë, ekranet përdoren për të përmasuar materialin dhe një sistem ajri përdoret për të nxjerrë fibrën e najlonit.
Produkte: Gome thërrimeFUSHAT TURFPËRSHËNDETHET NË VENDE SURFACESTURFI ARTIFICIALPËRSHËNDETHET NË VENDE SURFACESPRODUKTET E MBULUARA ME GOMENAtregjetTufë artificiale


Thërrime gome të vendosura midis thika të barit sintetik. Përdoret në fushën e futbollit, baseball dhe futbollit globalisht.

Përfitimet: Më i butë për bie, zgjat një kohë të gjatë, më pak mirëmbajtje sesa një fushë me bar, kullon shpejt për një sipërfaqe më të thatë dhe më të pastër.

Hidh në vend sipërfaqet


Përdoret për drejtimin e pistave, pllakave të gomës, derdhni sipërfaqe në vend, peizazhe dhe peizazhe.

Përfitimet: Kullimi i shkëlqyeshëm, zgjat një kohë të gjatë, mund të jetë me ngjyra, më pak mirëmbajtje, shumë i qëndrueshëm, thith ndikimet nga udhëtimet dhe rëniet.

Produkte gome formohem


Përdoret për drejtimin e pistave, pllakave të gomës, derdhni sipërfaqe në vend, peizazhe dhe pezull gome

Përfitimet: Kullimi i shkëlqyeshëm, zgjat një kohë të gjatë, mund të jetë me ngjyra, më pak mirëmbajtje, shumë i qëndrueshëm, thith ndikimet nga udhëtimet dhe rëniet.


Pajisje CM të përdorura për fazën 3


CM Granulator
Tabela e gravitetit të ajrit me de-stoner
Ekran me shumë kuvertë për matjen e materialit
Magnete tambur
Shiritat e ndryshëm
FAZA 3

Faza 1 Pajisjet + Faza 2 Equipment + CM Granulator,
Tabela / graviteti i gravitetit të ajrit, ekrani me shumë kuvertë dhe magneti i daulleve
=
Gome thërrime prej 4 mm për tufën artificiale, derdhni sipërfaqe në vend dhe produkte të formuara prej gome


March 21, 2017
CM_Stage_4-2-1280x180.jpg

Mësoni përpunimin e gomave

Faza 4 - Mulliri dhe Shfaqja


Dack Drive Crackermill do të pranojë gome thërrime 4-8 mm dhe do ta përpunojë më tej në pluhurat e imët që shkojnë nga 10 deri në 80 rrjetë. Faza e fundit në riciklimin e gomave, kjo fazë prodhon pluhur gome të pastër.Produkte: Pluhur i hollë gomeAsfalt të gomuar dhe produkte gome të derdhur


TDF
tregjetAsfalt i gomëzuar


Një përzierje unike e gome pluhur gome, agregat dhe lidhësit të veçantë të bëjë për të jashtëzakonshme rrugë dhe projekte të tjera shtrimin.
Përfitimet: Kullimi i jashtëzakonshëm, rezistent ndaj temperaturave të ngrirjes, më i qetë se shtrimi tradicional, më pak plasaritje me kalimin e kohës, përdor më pak trashësi sesa asfalti tradicional, më i sigurt për shoferin.

Injeksion ose Produkte të Përpunuara


Pluhur gome është i përzier me një agjent lidhës për t'u formuar në një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të reja të tilla si pjesë auto, thembra këpucësh, stoli ushtrimesh dhe përdoret gjithashtu në ndërtimin e ndërtimit për reduktimin e dridhjeve ose thithjen e shëndoshë në të dy katet dhe çati të sheshtë projekte.

Përfitimet: Qëndrueshme, zgjat një kohë të gjatë, lidhet me një gamë të gjerë polimere të ndryshme, të përdorura në shumë industri.


Pajisje CM të përdorura për fazën 4


CM Dual Drive Crackermill
Ekran final
Stacioni i bagingut (s)
Shiritat e ndryshëm


FAZA 4

Faza 1 Pajisjet + Faza 2 Pajisjet + Faza 3 Pajisjet +
CM Dual Drive Crackermill dhe sistemi i kontrollit përfundimtar
=
10 - 80 pluhurat e gomës nga rrjeta të përdorura për asfaltin e gomës, dhe produktet e gomës së derdhur


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.Pajisjet e rinovuara

CM ofron pajisje që janë rinovuar në fabrikën e CM duke përdorur kornizat dhe dhomat e prerjes së kutive të makinave të shërbimit. Kornizat dhe kutitë janë plotësisht të rrahura në rërë, të parafabrikuara dhe të rafinuara për t'u ripërdorur në ndërtimin e makinës së rinovuar. Pajisjet e rinovuara mund të pajisen me transportues të rinj, platforma sigurie dhe mirëmbajtjeje për lehtësinë e mirëmbajtjes. Të gjitha pajisjet e rinovuara CM vijnë me një garanci të plotë një vjeçare për pjesët dhe shërbimin.

Pajisje të rindërtuara

Për më tepër, CM është një ofrues i plotë shërbimesh për klientët tanë ekzistues që dëshirojnë të zgjasin jetën e pajisjeve të tyre duke ofruar rindërtime nga ndonjë pjesë ose për të gjithë makinën. Kjo mund të jetë aq e thjeshtë sa një grup i ri i boshteve ose aq i detajuar sa rindërtimi i gjithë makinerisë. Ky shërbim ofrohet në të gjitha pajisjet ekzistuese CM.

  • Mirësevini, dilni nga dritarja e popup
  • Dega e ndarjes së rrjeteve sociale
  • Sistem i zgjuar optik i buletinit
  • Përshtatja e plotë e dritares së popup
  • Synimi i nivelit të faqes
[X] Mbyll këtë popup

Për të kërkuar informacione mbi pajisjet e rindërtuar, përdorni formularin më poshtë.

Informacioni juaj nuk do të ndahet kurrë