Shërbimi Shredder Industrial | Pjesë industriale të copëzave

Kapitalizoni në fruta të varura të ulëta për të identifikuar një aktivitet me vlerën e shtuar ballpark për testin beta. Zvogëloni ndarjen digjitale me anë të klikimeve shtesë.

Shërbimi i Shredderit Industrial


Pjesë, Shërbim dhe Mbështetje Teknike


Të gjithë teknikët e shërbimit shredders të tokëzimit CM jo vetëm që ofrojnë shërbim për pajisjet tuaja industriale të grirësit, ato janë gjithashtu të mirat që ndërtojnë pajisjet.

Shërbimi i klientit CM siguron mbështetje telefonike gjatë orarit të punës dhe është i disponueshëm për ndihmë pas orarit me email. Teknikët tanë janë të disponueshëm për riparime ose mirëmbajtje në vend dhe në përgjithësi mund të jenë brenda 24 orëve.

Kontaktoni Shërbimin e Klientit CM që është i dyti në Asnjë!

Si një klient i vlefshëm ju mund të mbështeteni në CM kur keni nevojë për pjesë, shërbim ose mbështetje teknike.

Kontakti

Scott Wilson
Menaxheri i Shërbimit për Klientin

Tara Berky
Shitësit dhe Shërbimi i Shërbimit ndaj Konsumatorëve


Mbështetje Live

08: 00 - 17: 00
Mon - Fri. lindje

08: 00 - 17: 00
Mon - Fri. lindje


Numri telefonit

+ 1 941.753.2815
+ 1 941.755.2623

Çfarë ju dëshironi, kur keni nevojë për të, GARANTUAR!

Pjesët, përbërësit dhe rindërtimet

Ne e kuptojmë që koha e duhur e pajisjes suaj është thelbësore për suksesin tuaj, dhe ne jemi këtu për t'ju mbështetur me shërbim ekspert për shredderin tuaj industrial. Përfaqësuesit tanë të Shërbimit të Klientit mund të marrin masa për transportin tokësor, oqean ose ajër për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm. Shumica e pjesëve dërgojnë nga fabrika jonë në Sarasota, FL USA.

• CM siguron pjesë këmbimi duke përfshirë artikujt e veshin për pajisjen tuaj CM për ta mbajtur atë në gjendje të lartë operative.
• CM gjithashtu rezervon një listë të gjerë të komponentëve OEM përfshirë asambletë boshtore, motorë, elektrikë dhe shumë më tepër.
• CM ofron edhe rindërtime të pjesshme dhe të plota për të gjithë pajisjet ekzistuese CM tuaj.

Procesi juaj nuk duhet të vonohet sepse nuk mund të merrni pjesët e veshjes që ju nevojiten. Në CM Shredders, ne jemi të përkushtuar të dërgojmë artikujt tonë më të zakonshëm të veshin në 3 ditë pune ose më pak. Kur të keni nevojë për pjesë, përbërës ose informacion mbi rindërtimet ose shërbimin për copëtimin tuaj industrial, ju lutemi kontaktoni Scott Wilson, Menaxher i Shërbimit të Klientëve në 941-753-2815 ose scott.wilson@cmshredders.com

CM SHREDDERS

Pjesët, Përbërësit dhe Rindërtimet
Mëso më shumë


LIBERATORËT CM

Pjesët, Përbërësit dhe Rindërtimet
Mëso më shumë


CM DISK SCREEN

Pjesët, Përbërësit dhe Rindërtimet
Mëso më shumë


CM CRACKERMILLS

Pjesët, Përbërësit dhe Rindërtimet
Mëso më shumë


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.