Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

CM Shredders Corporation - Udhëheqës në zgjidhjet e pajisjeve të riciklimit

Kapitalizoni në fruta të varura të ulëta për të identifikuar një aktivitet me vlerën e shtuar ballpark për testin beta. Zvogëloni ndarjen digjitale me anë të klikimeve shtesë.
Shredders CM
Për më shumë se 35 vjet, CM Shredders ka dizajnuar dhe prodhuar copëza më të përparuara industriale në botë dhe sisteme riciklimi.

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

Shredders CM përdor teknologjinë më të lartë të thikës të patentuar të testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. Shredders CM dhe pajisjet e riciklimit ka një reputacion të gjatë për të qenë më i qëndrueshëm, i besueshëm dhe i përparuar në industri.

Përmes një angazhimi për inovacionin dhe teknologjinë, CM Shredders ka zhvilluar një portofol gjithëpërfshirës të zgjidhjeve të gardianit për industrinë e riciklimit të gomave që përfshijnë: copëzat e gomave, copëzat industriale, çliruesit e telave, granulatorët, mullinjtë dhe sistemet e gomës së thërrmuar që përfshijnë ndarjen e çelikut, ndarjen e fibrave, kontrollimi, dhe sistemet e pastrimit.
Shërbimi i Klientit CM është i dyti për asnjë!

Si një klient i vlefshëm ju mund të mbështeteni në CM kur keni nevojë për pjesë, shërbim ose mbështetje teknike.

Çfarë bëjmë ne

Në CM ne e dimë se duhet më shumë se vetëm ndërtimi i pajisjeve më të mira. Ne punojmë një në një me çdo klient për të zhvilluar dhe krijuar zgjidhje solide pune që do të shërbejnë më mirë vëllimit dhe tregjeve të tyre. Si një ekip, ne ofrojmë arsim të industrisë, mbështetje teknike dhe inxhinierike, rrugë të rrjetëzimit dhe përgjigje të ndershme drejt të gjitha pyetjeve tuaja për t'u siguruar që pajisja i përshtatet punës dhe mbështet modelin e biznesit tuaj për të arritur prodhimin më të lartë dhe koston më të ulët për fitimet maksimale .

Pse CM

Jo vetëm që CM-ja ndërton pajisjet më të besueshme në industri, ne gjithashtu sigurojmë një garanci të plotë një vjeçare për të gjitha pjesët dhe shërbimin. Ne trajnojmë të gjithë klientët tanë në fillimin e mirëmbajtjes së operacioneve të duhura dhe sigurisë.

CM gjithmonë ofron shërbime të nivelit të lartë përtej shitjes duke patur shërbim të shërbimit të klientit CM dhe mbështetje teknike të disponueshme së bashku me stokun e plotë të pjesëve OEM gati për t'u transportuar në mbarë botën.

Kush shërbejmë

Sistemet CM Shredders janë të vështira për të punuar në qindra vende që përfshijnë 5 kontinente në më shumë se 28 vende.

Shumë prej ricikluesve më të suksesshëm mbështeten në CM për cilësinë më të lartë, makineritë më të mira të ndërtuara dhe koston më të ulët të pronësisë në industri.

Rreth CM Shredders gomave / CM grirëse Industriale


Për më shumë se 35 vjet, CM ka dizajnuar dhe prodhuar sistemet më të mëdha të riciklimit të gomave në botë. Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.

Me një trashëgimi të kombinuar të mbi viteve 125 në biznes dhe si udhëheqës në fushat e tyre përkatëse të zvogëlimit të madhësisë, duke shërbyer një gamë të gjerë të industrive dhe aplikacioneve, të dy CM Shredders dhe Schutte Hammermill janë të ngazëllyer të bashkojnë forcat nën flamurin e makinës Bengal për të ofruar të plotë, zgjidhje gardian në të gjitha segmentet e tregut të zvogëlimit të madhësisë. Përmes markave CM dhe Schutte, Bengal Machine ofron një gamë të plotë të pajisjeve dhe sistemeve të zvogëlimit të madhësisë për të përshtatur çdo nevojë aplikimi, të gjitha nën një çati.

CM njohu vlerën e "Holman Patent" një sistemi të thyer me thikë copëtues që krijoi thika jashtëzakonisht të afërta me tolerancat e thikave. Ky sistem i lejoi përpunuesve të krijonin patate të skuqura gomash me cilësi të lartë me çelik shumë pak të ekspozuar. Kjo patentë është blerë dhe shoqëruar me një sistem inovativ, mjaft efikas të patentimit të patentimit, i cili së bashku krijoi një sistem që prodhonte patate të skuqura të prera me madhësi të qëndrueshme. Kjo teknologji novatore ishte e dobishme për avancimin e tregjeve agregate të derivateve të gomave dhe gomave.

Ndërsa tregjet për materiale më të vogla u rritën, CM zhvilloi Liberatorin e saj të patentuar. Siç nënkupton emri i saj, CM Liberator është një sistem shumë i avancuar për çlirimin e telit të gomave nga goma. CM e dinte që nëse prodhohej çeliku i pastër, ai mund të shitej në mullinj çeliku për të krijuar një avull shtesë të ardhurash dhe për të eleminuar tarifat e kushtueshme të largimit.

Për përpunuesin që kërkon të maksimizojë fitimet, duke shtuar një Sistem të Riparimit të çelikut pasi Liberatori do të ekranizojë më tej dhe do të veçojë çelikun dhe gomën e bashkuar që gjenerohet nga procesi i riciklimit të gomave. Vlera e materialit mund të përmirësohet shumë me shtimin e Sistemit të Mbeturinave Zero. Sistemi përdor një ekran të veçantë në kombinim me ndarësit magnetikë për të rikuperuar të gjithë çelikun dhe gomën.

CM gjithashtu ka shtuar pajisjet e mullirit në formacionin me shtesën më të fundit të Crackermill Dual Drive. Kjo teknologji lejon përpunuesit të largojnë fibrën e najlonit të mbetur nga fraksioni i gomës dhe të zvogëlojë më tej kokrrizën e gomës në pluhurat që variojnë nga rrjeta 20-80 e cila përdoret në shumë aplikacione, përfshirë, asfaltin e gomuar për rrugët dhe një larmi të gjerë të produkteve të derdhur.


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.