Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Grimcat industriale | Shredders Industriale me detyra të rënda

Kapitalizoni në fruta të varura të ulëta për të identifikuar një aktivitet me vlerën e shtuar ballpark për beta test, për të anashkaluar ndarjen digjitale me klikime të tjera nga DevOps, nanoteknologji.

Sharruesit Industriale


CM-H10-Shredder.jpg
SHREDDERT E DUHIT

Shredder i dyfishtë hibrid me detyrë të lehta për përdorim me shumicën e aplikacioneve të tilla si letra, plastika, alumini, qelqi dhe mbeturinat E… Lexo më shumë

CM-H25-Shredder.jpg
SHREDDERT E DUHIT

Shredder dyfishe hibride me detyrë të lehtë për revistat periodike, përveç të njëjtave aplikacione si CM-H10 si letra, qelqi, plastika… Lexo më shumë

CM-H50-Shredder.jpg
SHREDDERT E DUHIT

Shredder i dyfishtë hibrid me detyrë të mesme për të gjitha aplikimet e njëjta të H-10 me më shumë çift rrotullues dhe një zonë më të madhe pune për më shumë kapacitete… Lexo më shumë

CM-H75-Shredder.jpg
SHREDDERT E DUHIT

Shredder hibrid me detyrë të mesme ideale për sasi të mëdha të mbeturinave të përgjithshme për asgjë nga plastika në revista… Lexo më shumë

CM-H150-Shredder.jpg
SHREDDERT E DUHIT

Shredder i gomës hibride të boshtit të mesëm dhe të rëndë, për aplikime që kërkojnë çift rrotullues të lartë dhe prerje koncize të materialeve… Lexo më shumë

CM-H250-Shredder.jpg
SHREDDERT E DUHIT

Shredder i gomave me dy boshe hibrid me detyrë të rëndë ideal për aplikime të mëdha, me fuqi kuaj më të lartë për të trajtuar ngarkesat më të vështira të punës… Lexo më shumë

CM-H250L-Shredder.jpg
SHREDDERT E DUHIT

Shredder i dyfishtë hibrid me detyrë të rëndë për copëtimin e çdo gjëje nga paletat prej druri tek gomat e makinave dhe kamionëve me një shkallë të lartë prodhimi… Lexo më shumë

Shredder i vetëm një bosht CM SOLO 30
SHËRBIMET SINGLE SHAFT

Shredders bluarëse të vetme të boshtit SOLO 30 janë krijuar për të siguruar një madhësi të vazhdueshme dhe të saktë grimcash të përfunduar nën aplikime të detyrës së lehtë ... Lexo më shumë

Shpërndarës i boshtit CM SOLO 40_Single
SHËRBIMET SINGLE SHAFT

Shredders CM SOLO 40 shfaqin teknologjinë e shprishjes me famë botërore të CM së bashku me ekranet me madhësi të këmbyeshme… Lexo më shumë

Shredder i vetëm një bosht CM SOLO 75
SHËRBIMET SINGLE SHAFT

Projektuar për përdorim më të vogël të energjisë, pluhur minimal dhe kërkesa të zvogëluara të fuqisë punëtore, copëtuesit e vetëm të boshtit SOLO 75 janë… Lexo më shumë

Shredder i vetëm një bosht CM SOLO 100
SHËRBIMET SINGLE SHAFT

Inxhinier i thyer nga toka, deri në makinat më të vështira, më të qëndrueshme në treg. Shredders CM SOLO patentuar ... Lexo më shumë

Shredder i vetëm një bosht CM SOLO 125
SHËRBIMET SINGLE SHAFT

Thikat e prerjes së çelikut të mjeteve të kthyeshme me katër mënyra mund të rrotullohen 4 herë për të ulur kostot e funksionimit dhe për të zvogëluar fuqinë punëtore… Lexo më shumë

CM-fillore-Shredders.jpg
granulators

Granuluesit CM përdorin teknologjinë e thikës V-Force për të zvogëluar madhësinë e materialit. Ata çlirojnë fibra dhe përpunojnë më tej materialin ... Lexo më shumë

CM Granulators
granulators

Ulja e madhësisë së materialit me një kapacitet më të lartë për të përpunuar materiale pa metale, ndërsa gjithashtu çliron fibrat. Përdorimi i teknologjisë V-Force të CM-së… Lexo më shumë

CM-Chip-Shredder.jpg
granulators

Detyrë e rëndë dhe e ndërtuar posaçërisht për përpunimin e gomës dhe plastikës në gomë, CM V-Force Granulator përgatit material për përpunim të mëtutjeshëm… Lexo më shumë

CM Hammermills
HAMMERMILLS

CM Hammer Mills janë projektuar ose përpunuar materiale të forta dhe mjaft gërryes. Një larmi përbërësish specialiteti… Lexo më shumë

CM-fillore-Shredders.jpg
SCREENS DISC

Ekranet e diskut të vetëm në kuvertë janë efikase në renditjen e çipave në madhësi… Lexo më shumë

CM-Chipping-Shredders.jpg
SCREENS DISC

Ekranet me diskut të dyfishtë janë efektive kur kërkohen patate të skuqura me madhësi specifike… Lexo më shumë

Asnjë postim tjetër

Shredders CM prodhon një linjë të copëzave të ndryshme industriale të gatshme për të trajtuar edhe materialet më të kërkuara. Jashtëzakonisht i gjithanshëm për çdo aplikim, copëtuesit tanë me rëndësi industriale merren me gjithçka, nga qelqi, plastika dhe mbetjet elektronike deri tek gomat e makinave, druri dhe metale të ndryshme. Duke përdorur të dy shredders me dy bosht dhe shredders me një bosht të vetëm, ne kemi zgjidhjen e përsosur industriale të copëzimit për operacione të mëdha dhe të vogla. Pavarësisht nëse po copëtoni materiale të ndryshme industriale ose gome kokrrizuese, ne kemi një copëza industriale të përsosur për ju. Për aplikacionet që kërkojnë makineri me detyrë më të rëndë, ne prodhojmë mulli çekiç që mund të trajtojnë me lehtësi prishjen e materialeve mjaft gërryes ose veçanërisht të vështirë.

Për të mësuar më shumë rreth shredders tonë industriale, na kontaktoni.

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.