Shredders Daur ulang


CM Shredders

Garis turnkey industri paling produktif tina shredder industri, shredder tugas beurat, sareng pangréduksi shredders. Desain péso patén kami ngajalankeun kasabaran anu caket pisan anu ngahasilkeun potongan industri paling bersih. Knives tiasa diukur sareng dianggo deui anu sacara signifikan ningkatkeun umur sarta nurunkeun biaya.

MACA DEUI


Liberators CM

Pinunjul dina téknologi pamisahan kawat pikeun pamisahan kawat tina ban karét dina bentuk anu paling murni, sabisa. Ngidinan prosésor ngahasilkeun aliran pendapatan tina karét sareng kawat. "Rintih" ngiringan "nyéépkeun titik anu ciwit pikeun ngahasilkeun sistem kabel ngabebaskeun ban anu paling nguntungkeun dina industri.

MACA DEUI




CM Granulators

Sistem Micro Granulator & Serat Serat tiasa nampi karét bébas kawat 19 sareng ngolahkeun kana karét crumb <9 mm (3 / 8 "). Potret layar kanggo ukuran bahan sareng sistem hawa dianggo pikeun nyalin serat nilon sésa.

MACA DEUI



CM Dual Girang Crackermill

Sistem ngagiling luhur anu langkung alusna. Sistem pabrik ngagiling Crackermill nyaéta pamimpin diakuan dina kamajuan téknologi sareng kapasitas produksi anu luhur. Alat daur ulang ban ieu tiasa ngolah karét crumb ka handap bubuk ti 10 dugi ka 80 bolong.

MACA DEUI


Néangan Sistem Daur mulang Tirus lengkep?


DIPANGSAAN SUKU

Systems Pato dipaténkeun anyar

IS SHREDDER Anjeun motong éta?


Salaku produsén pangerangan industri, CM bangga ngenalkeun garis anyar shredder industri-tujuan umum, shredder tugas beurat, sareng pangritik daur ulang nganggo parangkat sistem péso énggal pikeun ningkatkeun sareng dilegakeun kamampuan shredder shaft dobel.

• Hiji sapotong atawa ngagantikeun papan-péso pikeun sababaraha aplikasi
• Bahan tina bahan pésta anu saé anu motong anu hadé sareng langkung lami
• Skéken Resharpenable / bisa dipaké deui pikeun sababaraha kagunaan
• Ngurangan biaya peso sareng reureuh
Diajar langkung seueur ngeunaan NEW SHREDDERS HYBRID CM

Pikeun diajar langkung seueur inpormasi ngeunaan shredder daur ulang kami bikeun taros Kami.


Hoyong ningali aranjeunna dina peta?
2Pilih video


Tahap #1
Hybrid primér Shredder

Tahap #1

Hybrid primér Shredder

Tahap #1

Tahap #2
Liberator W / Steel meunang balik

Tahap #2

Liberator W / Steel meunang balik

Tahap #2

Tahap #3
Granulation & Serat Lengser

Tahap #3

Granulation & Serat Lengser

Tahap #3

Tahap #4
Dual Girang Crackermill

Tahap #4

Dual Girang Crackermill

Tahap #4


Sadaya kelengkungan Tayar Tirus & Pamrentahan Industri CM bangga dilakukeun di Amérika Serikat di pabrik Sarasota, Florida urang


pausahaan

CM Tirus Shredders / CM Industrial Shredders

A brand Mesin Bengal

Kantor perusahaan: + 1 941.755.2621

Palayanan palanggan: + 1 941.753.2815

Téknologi bakar sareng inovasi pikeun dinten ayeuna sareng saluareun, CM Shredders parantos lami janten payuneun inovasi-parobahan game. Sistem shredder sareng daur ulang CM sesah tiasa dianggo di ratusan lokasi anu nyababkeun bawana 5 di langkung ti nagara 28 sareng ngolah langkung satengah milyar ban unggal taun di dunya.

CM Shredders nganggékeun téknologi motong, ujung péso anu dipuji sareng disemprot dina dunya paménta ngolah ban ban. CM Shredders ngagaduhan reputasi anu kantos janten alat anu paling awét, tiasa dipercaya, sareng canggih di industri.

Tanggal Désémber 28, 2018 CM dikonsumsi sareng gabung ka kulawarga Mesin Benggala tina perusahaan pengurangan ukuran, anu kalebet perusahaan adina na, Schutte Hammermill, produsén basis New York anu parantos ngembangkeun parangkat éksternal alat pangurangan ukuran anu kalebet pabrik palu, lump breaker, crushers, sareng shredders anu nyadiakeun ukuran partikel anu konsisten sareng pasti.



Naon aplikasi anjeun?

Milih hiji!

Ninja Popup

2019 © Copyright CM Shredders. Sadaya hak disimpen.

Naon aplikasi anjeun?

Milih hiji!

Ninja Popup

2019 © Copyright CM Shredders. Sadaya hak disimpen.