CM Shredders

Garis Aktipkeun Kalolobaan Produktif Industri Kéngingan Shredders. Desain péso dipaténkeun kami dijalankeun dina kasabaran pisan anu ngahindakan industri? Seratan diantarana tiasa nyeuseup sareng bahannana tiasa dipaké deui anu sacara signifikan naekkeun umur sareng ngirangan waragad.

MACA DEUI


Liberators CM

The pamungkas dina Kawat separation Téhnologi.
Ngidinan pisah tina kawat ti ban karét dina bentuk anu pang bersih, pangpersihna, ngamungkinkeun prosesor keur ngahasilkeun aliran sharing tina karét sareng kawat. Paténén design "aliran-through" ngurangan titik ciwit pikeun ngahasilkeun sistem anu paling nguntungkeun kawat ngabebaskeun dina industri.

MACA DEUI




CM Granulators

The CM Granulator & Serat Lengser Sistim tiasa nampi 6-19 mm dikurangan kawat grumb bébas tur ngolah deui ka handap ka karét granulate 1-4 mm (10-20 bolong).
Pintonan anu dipaké pikeun ukuranana bahan sareng sistem udara anu dianggo pikeun nimba serat nilon anu sésana.

MACA DEUI



CM Dual Drive
Crackermill

A Sunjul System Rupa Grind High.
Sistem ngagiling denda anu kawasa anyar ieu téh parantos dikenalkeun dina kamajuan téknologi sareng kapasitas produksina. Ngagiling sanggup ngolah karét kana rupa bubuk asak tina 10- 80 bolong.

MACA DEUI


Néangan Sistem Daur mulang Tirus lengkep?


Mingpin EDG-SUQ TIEGHEK - KUNTATT UGĦ dinten ieu

Systems Pato dipaténkeun anyar

IS SHREDDER Anjeun motong éta?


CM reueus ngenalkeun garis anyar shredders anu boga tujuan umum kalayan sakumpulan sistem péso anu anyar pikeun ngaronjatkeun sarta ngalegaan kamampuan anu kagok anu aya dina basa aci.

• Hiji sapotong atawa ngagantikeun papan-péso pikeun sababaraha aplikasi
• Bahan tina bahan pésta anu saé anu motong anu hadé sareng langkung lami
• Skéken Resharpenable / bisa dipaké deui pikeun sababaraha kagunaan
• Ngurangan biaya peso sareng reureuh
Diajar langkung seueur ngeunaan NEW SHREDDERS HYBRID CM


Hoyong ningali aranjeunna dina peta?
2Pilih video


Tahap #1
Hybrid primér Shredder

Tahap #1

Hybrid primér Shredder

Tahap #1

Tahap #2
Liberator W / Steel meunang balik

Tahap #2

Liberator W / Steel meunang balik

Tahap #2

Tahap #3
Granulation & Serat Lengser

Tahap #3

Granulation & Serat Lengser

Tahap #3

Tahap #4
Dual Girang Crackermill

Tahap #4

Dual Girang Crackermill

Tahap #4


Sadaya Equipment Shire Shredders & Industrial Industrial Shredder di CM dijieun pikeun Amérika Serikat di pabrik Sarasota, Florida


pausahaan

CM Tirus Shredders / CM Industrial Shredders

A brand Mesin Bengal

Kantor perusahaan: + 1 941.755.2621

Palayanan palanggan: + 1 941.753.2815

Téhnologi Fueling, Inovasi kanggo dinten sareng saluareun éta. CM Shredders geus lila di payun inovasi anu ganti perobahan. Sistem shredding ban CM Shredder anu damel di damel di ratusan lokasi anu ngaleungitkeun buana 5 di leuwih ti nagara 28, tur ngolah dina satengah samilyar ban unggal taun di sakuliah dunya. CM Shredders ngagunakeun paku motong, téknologi pébén anu dipaténkeun, nohonan dunya anu pangénggalan sareng hukuman ngolah piringan sareng parantos janten paling awét, percanten, sareng maju dina industri sistim daur ulang.

Dina Désémber 28, 2018 CM Shredder diakukeun sareng ngiruan kulawarga Bengal Mesin pausahaan panyingkepan ukuran, anu ngawengku parusahaan adina nya, Schutte Hammermill, produsén dumasar New York anu parantos ngembangkeun garis éksténsif ngeunaan ukuranana ukuranana ukuranana anu dilebetkeun ku panitak palu breakers lump, crushers na shredders anu nyadiakeun ukuran partikel réngsé anu konsisten tur pasti.



Naon aplikasi anjeun?

Milih hiji!

Ninja Popup

2019 © Copyright CM Shredders. Sadaya hak disimpen.

Naon aplikasi anjeun?

Milih hiji!

Ninja Popup

2019 © Copyright CM Shredders. Sadaya hak disimpen.