Lajmet e Shredders CM

Sillni në tryezë strategjitë e mbijetesës me fitime të favorshme për të siguruar dominim proaktiv. Në fund të ditës, duke shkuar përpara, një normë e re që ka evoluar nga brezi.

Lajme - Shredders CM

Shkurt 6, 2018
CM_News_Pyrolysis_system_Press_Release-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Shredders CM me seli në Sarasota, Florida është krenar për të njoftuar se ata kanë përfunduar kohët e fundit instalimin dhe komisionimin e një sistemi të riciklimit të gomave të artit në Poloni. Sistemi prodhon xNUMX inç pa tela pa tela për t'u përdorur si stok i ushqimit për një sistem të ri Piroliza. Linja është gjithashtu e aftë të prodhojë çelik të pastër.Lexo më shumë "


Shkurt 5, 2017
CM_News_KS_Tyre_Recycling_Press_Release-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Shredders CM ka njoftuar shitjen e një Shredder të dytë hibrid në K & S Tyre Recycling në më pak se një vit pasi instalimi i saj i parë Hybrid Shredder përsëri në 2016. Që nga instalimi fillestar i CM Hybrid Shredder në 2016, K & S Tyre Recycling ka përjetuar rritje të shpejtë. Kapaciteti në rritje i shredderit i ka lejuar ata të zgjerojnë rrjetin e tyre aktual të grumbullimit si dhe të zgjerohen në mbledhjen e gomave të kamionëve.Lexo më shumë "


Shkurt 16, 2017
CM_News_1-1280x735.jpg

Fjalor dhe Terma

Faza 1 - Shredding Tyre - Kushtet e Përbashkëta. BTU (Njësia Termike Britanike): Gomat përmbajnë një vlerë të energjisë kur përdoren si lëndë djegëse. Kjo vlerë matet në BTU. Si shembull: Incinerates druri në 4,375 BTU, djegia e qymyrit Bituminus në 12,750 BTU, patate të skuqura Tire digjen në 15,500 BTULexo më shumë "


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.Pajisjet e rinovuara

CM ofron pajisje që janë rinovuar në fabrikën CM duke shfrytëzuar kornizat dhe dhomat e prerjes së makinave jashtë shërbimit. Kornizat dhe kutitë janë tërësisht të thara, të mbushura me rërë dhe të rindërtuar për t'u ripërdorur në ndërtimin e makinës së rinovuar. Pajisjet e rikonstruktuara mund të jenë të pajisura me shiritat e rinj, platformat e sigurisë dhe mirëmbajtjes dhe vinçi i rripit për lehtësimin e mirëmbajtjes. Të gjitha pajisjet e rinovuar CM vijnë me një garanci të plotë një vjeçare për pjesët dhe shërbimin.

Pajisje të rindërtuara

Përveç kësaj, CM është një ofrues i plotë i shërbimit për klientët tanë ekzistues të cilët dëshirojnë të zgjasin jetën e pajisjeve të tyre duke ofruar rindërtime në çdo pjesë ose për të gjithë makinën. Kjo mund të jetë aq e thjeshtë sa një grup i ri boshtesh ose të detajuar si rindërtimi dhe / ose përditësimi i gjithë makinerisë. Ky shërbim ofrohet në të gjitha pajisjet ekzistuese CM.

  • Mirësevini, dilni nga dritarja e popup
  • Dega e ndarjes së rrjeteve sociale
  • Sistem i zgjuar optik i buletinit
  • Përshtatja e plotë e dritares së popup
  • Synimi i nivelit të faqes
[X] Mbyll këtë popup

Për të marrë fletën e fundit të inventarit të pajisjeve të rinovuara ose për të kërkuar një kuotë për formularin e përdorimit të pajisjeve të rindërtuara më poshtë.

Informacioni juaj nuk do të ndahet kurrë