Lajmet e Shredders CM

Sillni në tryezë strategjitë e mbijetesës me fitime të favorshme për të siguruar dominim proaktiv. Në fund të ditës, duke shkuar përpara, një normë e re që ka evoluar nga brezi.

Lajme - Shredders CM

Mund 28, 2020
CM_Shredder_TDF_System-2.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Kërkesa për karburant me gomë (TDF) po rritet ndjeshëm falë avantazheve të tij ndaj karburanteve tradicionale, siç është sigurimi i një vlere më të lartë ngrohjeje se qymyri apo druri. Nxehtësia e prodhuar nga TDF është afërsisht tridhjetë përqind më e lartë se ajo e qymyrit dhe më shumë se dyfishi i drurit. TDF gjithashtu siguron emetim më të ulët të oksidit të squfurit kur krahasohet me thëngjillin, i cili ka një përmbajtje më të lartë të squfurit. Për më tepër, djegia e TDF siguron konsistencë më të mirë funksionale sesa karburantet e tjera të përdorura në sistemet e mbeturinave në energji.Lexo më shumë "


Janar 8, 2020
Kredenciale-photo-edit-1280x960.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Për gati 2 dekada, Credential Environment Limited (CEL) ka qenë në pararojë duke mbledhur goma skrapesh “Fundi i Jetës” në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka përdorur përvojën, aftësinë dhe teknologjitë e përparuara të copëzimit për të ricikluar dhe disponuar në mënyrë të sigurtë një gamë të gjerë të gomave. Programi i CEL është përqendruar rreth Shredder Shpejtësisë së Dyfishtë të CM. Një prej tharëseve më të njohura të CM për shkak të dizajnit kompakt dhe opsionit të tij celular, Shredder Dual Speed ​​përpunon goma të tërë pasagjeri, kamioni, SUV dhe gjysmë-kamionësh në një çip të pastër. Ipat e gomës shiten si lëndë djegëse e gomave, grumbullimi i gomave të grumbulluara, dhe gjithashtu mund të përdoret si lëndë e parë për prodhimin e gomës së thërrimeve.Lexo më shumë "


Tetor 18, 2019
CM_News_SOLO_Shredders_Release_Larges-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Shumë brenda industrisë së riciklimit kanë një keqkuptim të zakonshëm që, kur bëhet fjalë për standardet industriale dhe rregulloret mjedisore, Meksika përfaqëson Perëndimin e egër. Mbeturinat Eko trajtim (WET) është një kompani e vendosur në shtetin e Querétaro, Meksikë që është e angazhuar për të thyer ato perceptime, për të cilat ata thonë thjesht nuk pasqyrojnë realitetin e vendit të tyre, njerëzve, ose misionit të gjatë të WET për t'u kujdesur të mjedisit përmes grumbullimit, deponimit, transportit dhe riciklimit të mbetjeve të rrezikshme përgjegjëse.Lexo më shumë "


Tetor 15, 2019
CM_News_CM_SOLO_Shredder_Press_Release-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

CM Shredders, një prodhues kryesor i shredderëve më të përparuar industrialë në botë dhe sistemeve të riciklimit ka prezantuar një linjë të re të vetme shiritash të vetëm, që paraqet teknologjinë legjendare të copëzimit të CM-së me thika për prerjen e çelikut të mjeteve të kthyeshme me katër mënyra, të cilat mund të rrotullohen 4 herë në uljen e kostove të operimit, me qasje e shpejtë në ekranet me madhësi të zëvendësueshme dhe një sistem "Smart-Ram" që rregullon automatikisht presionin e dashit për efikasitet dhe kapacitete maksimale.Lexo më shumë "


Prill 5, 2019
CM_Tradeshow_2019_Website-1-1280x807.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Të dy CM Shredders dhe Schutte Hammermill janë të ngazëllyer për të bashkuar forcat nën flamurin e Machine Bengal dhe do të jenë të pranishëm së bashku për herë të parë në konventën dhe ekspozitën 2019 ISRI (Instituti i Riciklimit të Mbeturinave) që drejton prillin 8-11 në qendrën e konventës në poshtë qytetit Los Anxhelos në numrin e kabinë #1902.Lexo më shumë "


March 13, 2019
CM_Press_Release_2019_2-1280x900.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Pronë e re, produkte të reja dhe vertikale të reja të karburantit CM Shredders teknologji dhe inovacione. CM Shredders, një prodhuesi kryesor i grimcave industrialë më të avancuar botërorë dhe sistemeve të riciklimit, do të hapë laboratorin e ri të testimit dhe pajisjen e demokracisë R & D në Amerikën e Veriut. E vendosur në selinë e saj në Sarasota, Florida, 4000 ft2 R & D, dhe struktura demo do të shfaqë një koleksion të sistemeve të dyfishtë të boshtit dhe dyfishimit të boshteve nga gamën e produkteve të gjithanshme të kompanisë. Lexo më shumë "


Dhjetor 12, 2018
CM_News_Chipping_Shredder_Press_Release-1280x735-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Shredders CM, Sarasota Florida - Një prodhuesi kryesor botëror i sistemeve të riciklimit të gomave është krenar për të njoftuar shitjen dhe komisionimin e një sistemi të ri gardian CM të tërë gomave për chip në Badger Materials Recycling. Pajisja kryesore e programit të riciklimit të gomave të Badger Recycling është përqëndruar në një CM Shredder të ri me shpejtësi të dyfishtë. Një nga shredders më të popullarizuara në stacionin e saj të pastërti, CM ka ndërtuar dhe dorëzuar më shumë nga këto kuaj të punës se të gjitha shredders të tjera të kombinuara. Lexo më shumë "


Gusht 26, 2018
CM_News_KS_Tyre_Recycling_Press_Release-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

CM ka qenë pioniere në zhvillimin e sistemeve të riciklimit të gomave që nga 1982. CM ishte kompania e parë për të zhvilluar sisteme "gardian" të dizajnuara posaçërisht për zvogëlimin e gomave të skrapit me synimin për të krijuar produkte të vlefshme përfundimtare, të njohura sot si materiale të nxjerra nga gomave. Njohja jonë e thellë e tregjeve për produktet e nxjerra nga gomat e skrapit na ka dhënë përparësi në zhvillimin e sistemeve të riciklimit të gomave që krijojnë vlerë për klientët tanë. Gjatë viteve ne kemi punuar ngushtë me klientët tanë, profesionistë kryesorë të industrisë dhe bashkëpunëtorë të shumtë të industrisë për të ndihmuar në zhvillimin e zgjidhjeve inovative të nxitura nga tregu për materialet e nxjerra nga gomave. Lexo më shumë "


Prill 20, 2018
CM_Twin_Mobile_Shredders-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

CM Shredders lider global në prodhimin e pajisjeve të riciklimit të gomave dhe ulje të tjera të madhësisë dhe zgjidhjeve shredding është krenar për të njoftuar shitjen e dy të nënshkrimit të saj celular shredding gomave sistemeve. Të dy makinat e shitura janë të afta të përpunojnë 15 ton të gomave të makinave të pasagjerëve dhe kamionëve në patate të skuqura 50 X 50 MM.Lexo më shumë "


March 14, 2018
CM_News_Dundee_Tyre_Press_Release-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Shredders CM, Sarasota Florida një prodhuesi kryesor i sistemeve të riciklimit të gomave është krenar të njoftojë se ka shitur një grilë të ri të saj Hybrid në grupin e Dundee Tyre të Carlisle England. CM ka instalime të shumta në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar megjithatë, ky është Shredder i parë Hybrid që do të shitet në Mbretërinë e Bashkuar.Lexo më shumë "


Shkurt 6, 2018
CM_News_Pyrolysis_system_Press_Release-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Shredders CM me seli në Sarasota, Florida është krenar për të njoftuar se ata kanë përfunduar kohët e fundit instalimin dhe komisionimin e një sistemi të riciklimit të gomave të artit në Poloni. Sistemi prodhon xNUMX inç pa tela pa tela për t'u përdorur si stok i ushqimit për një sistem të ri Piroliza. Linja është gjithashtu e aftë të prodhojë çelik të pastër.Lexo më shumë "


Shkurt 5, 2017
CM_News_KS_Tyre_Recycling_Press_Release-1280x735.jpg

Artikuj & Njoftime për Shtyp

Shredders CM ka njoftuar shitjen e një Shredder të dytë hibrid në K & S Tyre Recycling në më pak se një vit pasi instalimi i saj i parë Hybrid Shredder përsëri në 2016. Që nga instalimi fillestar i CM Hybrid Shredder në 2016, K & S Tyre Recycling ka përjetuar rritje të shpejtë. Kapaciteti në rritje i shredderit i ka lejuar ata të zgjerojnë rrjetin e tyre aktual të grumbullimit si dhe të zgjerohen në mbledhjen e gomave të kamionëve.Lexo më shumë "


Shkurt 16, 2017
CM_News_1-1280x735.jpg

Fjalor dhe Terma

Faza 1 - Shredding Tyre - Kushtet e Përbashkëta. BTU (Njësia Termike Britanike): Gomat përmbajnë një vlerë të energjisë kur përdoren si lëndë djegëse. Kjo vlerë matet në BTU. Si shembull: Incinerates druri në 4,375 BTU, djegia e qymyrit Bituminus në 12,750 BTU, patate të skuqura Tire digjen në 15,500 BTULexo më shumë "


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.Pajisjet e rinovuara

CM ofron pajisje që janë rinovuar në fabrikën e CM duke përdorur kornizat dhe dhomat e prerjes së kutive të makinave të shërbimit. Kornizat dhe kutitë janë plotësisht të rrahura në rërë, të parafabrikuara dhe të rafinuara për t'u ripërdorur në ndërtimin e makinës së rinovuar. Pajisjet e rinovuara mund të pajisen me transportues të rinj, platforma sigurie dhe mirëmbajtjeje për lehtësinë e mirëmbajtjes. Të gjitha pajisjet e rinovuara CM vijnë me një garanci të plotë një vjeçare për pjesët dhe shërbimin.

Pajisje të rindërtuara

Për më tepër, CM është një ofrues i plotë shërbimesh për klientët tanë ekzistues që dëshirojnë të zgjasin jetën e pajisjeve të tyre duke ofruar rindërtime nga ndonjë pjesë ose për të gjithë makinën. Kjo mund të jetë aq e thjeshtë sa një grup i ri i boshteve ose aq i detajuar sa rindërtimi i gjithë makinerisë. Ky shërbim ofrohet në të gjitha pajisjet ekzistuese CM.

  • Mirësevini, dilni nga dritarja e popup
  • Dega e ndarjes së rrjeteve sociale
  • Sistem i zgjuar optik i buletinit
  • Përshtatja e plotë e dritares së popup
  • Synimi i nivelit të faqes
[X] Mbyll këtë popup

Për të kërkuar informacione mbi pajisjet e rindërtuar, përdorni formularin më poshtë.

Informacioni juaj nuk do të ndahet kurrë