Shuarja e gomave 101 Archives - CM

March 21, 2017
CM_Stage_1-2-1280x180.jpg

Mësoni Fazën 1 = ShreddingTire Shredding 101

Faza 1 - Shredding


Reduktimi i gomave të plota deri në shreds ose patate të skuqura duke përdorur një nga Shredders tonë CM Tyre.
Nga Produktet: Shreds prerë të pastër ose patate të skuqura.


TDF

TDF
TDA
tregjetTDF - karburanti i derdhur i gomave


Përdoret si një alternativë ndaj lëndëve djegëse fosile. Përdoret kryesisht në furrat e çimentos, fabrikat e centraleve të mullinjve të çelikut dhe fabrikat e letrës dhe letrës. Madhësia e gamës 25 mm deri në 100 mm.

Përfitimet: Burns hotter dhe më të pastër se qymyri ose petcoke.

TDA - Agregati i Derrave


Përdoret si një material i mbushur me peshë të lehtë për projektet e inxhinierisë civile siç janë: mbrapa, stabilizimi i pjerrësisë, argjinaturat, kullimi dhe zvogëlimi i zhurmës. Gama e madhësisë, 100mm deri 400mm [4 '- 16 "].

Përfitimet: Shumë e qëndrueshme, kullimi i shkëlqyer, zvogëlon dridhjet, insulon dhe zgjat një kohë të gjatë.

Pajisje CM të përdorura për fazën 1


Shredder Primary CM - Përdoret për të bërë shkurtime të mëdha ose të vetme të kalojë
CM Chipping Shredder - Përdoret për TDF për të bërë shkurtime të vogla
Shredder chip CM - Përdoret për TDF për të bërë shkurtime të vogla
CM Disc Screen
Shiritat e ndryshëm

Shredder primar

Përdoret për të bërë shkurtime më të mëdhaShredder sekondar Chipping

Përdoret për të bërë TDF të prerë të pastërEkran i diskut

Përdoret në madhësinë e materialit

FAZA 1

Shredder + Disc Screen = TDF ose TDA


March 21, 2017
CM_Stage_2-1-1280x180.jpg

Mësoni Fazën 2 = Çlirimtare - Shkarkimi i ÇelikutTrashja e tharjes 101

Faza 2 - Çlirimtare


Gomat para-copëtuar futen në CM Liberator që heq çelikun nga pjesa e gomës. Reduktimi i mëtejshëm i copëzave ose copave të çative në gome të trashë gome të tokës është kryer. Çeli i pastër është gati për rishitje. Fibra fillestare nxirret duke përdorur një sistem grumbullimi / sistemimi të ajrit.
Nga Produkte: Gome pa thurje - 38 mm deri 6 mm [1.5 "to .25"] Çeliku i pastër 95% + pa kontaminues


TDF

mulch
Playground
STEELRrjedhja e të ardhurave shtesëtregjetGome


Përdoret për peizazhit

Përfitimet: Eliminon insektet, kanalizohet mirë, uji i merr bimët, që zgjat e gjatë, nuk zbehet, godet ose shpërbëhet, zvogëlon rritjen e farërave të këqija dhe zvoglon erozionin e tokës.

Shesh lojërash dhe këmbësorësh kuajsh


Përdoret si një mbulesë e lirshme për fusha të lojërave ose arena kalë.

Përfitimet: Zbutje më e butë për rëniet, që zgjat, nuk heq frymë, pengon insektet, vjen në shumë ngjyra!

Wire Pa pagesë TDF


Përdoret për mbeturina në energji, pirolizë ose aplikime të gazifikimit

Përfitimet: Rezultatet në char carbon klasën e lartë dhe e bën feedstock shkëlqyer për syngas dhe bio-naftë lëndëve djegëse.

Pajisje CM të përdorura për fazën 2


CM2R Liberator - për operacione më të vogla
CM4R Liberator - për operacione më të mëdha
Magnet Brez
Sistemi i rikuperimit të çelikut me magnet daulle (rekomandohet për çelik të pastër të cilësisë më të mirë)
Shiritat e ndryshëm
Sistemi i grumbullimit të ajrit / pluhurit (opsional)

CM4R Liberator


FAZA 2

Faza 1 Pajisjet + CM Liberator + CM Sistemi i rikuperimit të çelikut (rekomandohet)
=
Gome Mulch, loose Playground / Equestrian Footing, Wire Pa pagesë TDF
dhe Clean Steel gati për rishitje


March 21, 2017
CM_Stage_3-1280x180.jpg

Mësoni Fazën 3 = Mbushje e grimcave dhe fijeveTrashja e tharjes së 101

Faza 3 - Granulimi

Granulator mund të pranojë thërrime pa pagesë të minierës së 6-19 mm [1 / 4 "- 3 / 4] dhe të përpunojë atë deri në 1-4 mm [10 - 20 rrjetë] gome granulati. Në këtë fazë, ekranet përdoren për të përmirësuar materialin dhe sistemi i ajrit përdoret për nxjerrjen e fibrave të mbetura prej najloni.
Nga Produktet: Gjeth i trashë gome moluskFUSHAT TURFPËRSHËNDETHET NË VENDE SURFACESINFIELD TURFPËRSHËNDETHET NË VENDE SURFACESPRODUKTET E MBULUARA ME GOMENAtregjetInfield Turf për Artificial Playing Fushat


Thërrime gome të vendosura midis thika të barit sintetik. Përdoret në fushën e futbollit, baseball dhe futbollit globalisht.

Përfitimet: Më i butë për bie, zgjat një kohë të gjatë, më pak mirëmbajtje sesa një fushë me bar, kullon shpejt për një sipërfaqe më të thatë dhe më të pastër.

Hidh në vend sipërfaqet


Përdoret për të drejtuar gjurmët, pllaka gome, derdh në sipërfaqet e vend, rrethon pemë, dhe Mats kafshëve.

Përfitimet: Kullimi i shkëlqyer, zgjat një kohë të gjatë, mund të jetë me ngjyrë, më pak maintnisace, shumë i qëndrueshëm, i butë për atletët, thith udhëtime dhe bie.

Produkte gome formohem


Përdoret për të drejtuar gjurmët, pllaka gome, derdh në sipërfaqet e vend, rrethon pemë, dhe Mats kafshëve.

Përfitimet: Drenazhimi i shkëlqyer, zgjat një kohë të gjatë, mund të jetë me ngjyrë, më pak mirëmbajtje, shumë i qëndrueshëm, i butë për atletët, thith udhëtime dhe bie.


Pajisje CM të përdorura për fazën 3


CM Granulator
Tabela e gravitetit të ajrit me de-stoner
Ekran me shumë kuvertë për matjen e materialit
Magnete tambur
Shiritat e ndryshëm
FAZA 3

Faza 1 Pajisjet + Faza 2 Equipment + CM Granulator,
Tabela gravitetit e ajrit / destoner, ekran me shumë kuvertë dhe magnet i daulleve
=
1-4 mm gome për thërrime për Infield Turf, Pour In Place Sipërfaqet dhe Produkte të Përpunuara të Gomës


March 21, 2017
CM_Stage_4-2-1280x180.jpg

Mësoni fazën 4 = Mulliri përfundimtar & ScreeningTire Shredding 101

Faza 4 - Mulliri dhe Shfaqja


Dual Drive Crackermill do të pranojë thërrime 4-8 mm dhe proces të mëtejshëm në pluhurat e imët që variojnë nga 20 në material rrjetë 80. Gatimi përfundimtar i gomës ndodh në këtë fazë për të prodhuar këto pluhura gjobë.
Nga Produkte: Pluhura të gomës të bukuraAsfalt të gomuar dhe produkte gome të derdhur


TDF
tregjetAsfalt i gomëzuar


Një përzierje unike e gome pluhur gome, agregat dhe lidhësit të veçantë të bëjë për të jashtëzakonshme rrugë dhe projekte të tjera shtrimin.
Përfitimet: Kullimi i jashtëzakonshëm, rezistent ndaj temperaturave të ngrirjes, më i qetë se shtrimi tradicional, më pak plasaritje me kalimin e kohës, përdor më pak trashësi sesa asfalti tradicional, më i sigurt për shoferin.

Injeksion ose Produkte të Përpunuara


Pluhur gome është i përzier me një agjent lidhës për t'u formuar në një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të reja të tilla si pjesë auto, thembra këpucësh, stoli ushtrimesh dhe përdoret gjithashtu në ndërtimin e ndërtimit për reduktimin e dridhjeve ose thithjen e shëndoshë në të dy katet dhe çati të sheshtë projekte.

Përfitimet: Qëndrueshme, zgjat një kohë të gjatë, lidhet me një gamë të gjerë polimere të ndryshme, të përdorura në shumë industri.


Pajisje CM të përdorura për fazën 4


CM Dual Drive Crackermill
Ekran final
Stacioni i bagingut (s)
Shiritat e ndryshëm


FAZA 4

Faza 1 Pajisjet + Faza 2 Pajisjet + Faza 3 Pajisjet +
CM Dual Drive Crackermill dhe Final Screener
=
20 - 80 Pluhurat e Meshit të Gomës të përdorura për Produktet e derdhura me gome ose me presion


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.