Arkivat e Pajisjeve të Rinovuar - CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.Pajisjet e rinovuara

CM ofron pajisje që janë rinovuar në fabrikën e CM duke përdorur kornizat dhe dhomat e prerjes së kutive të makinave të shërbimit. Kornizat dhe kutitë janë plotësisht të rrahura në rërë, të parafabrikuara dhe të rafinuara për t'u ripërdorur në ndërtimin e makinës së rinovuar. Pajisjet e rinovuara mund të pajisen me transportues të rinj, platforma sigurie dhe mirëmbajtjeje për lehtësinë e mirëmbajtjes. Të gjitha pajisjet e rinovuara CM vijnë me një garanci të plotë një vjeçare për pjesët dhe shërbimin.

Pajisje të rindërtuara

Për më tepër, CM është një ofrues i plotë shërbimesh për klientët tanë ekzistues që dëshirojnë të zgjasin jetën e pajisjeve të tyre duke ofruar rindërtime nga ndonjë pjesë ose për të gjithë makinën. Kjo mund të jetë aq e thjeshtë sa një grup i ri i boshteve ose aq i detajuar sa rindërtimi i gjithë makinerisë. Ky shërbim ofrohet në të gjitha pajisjet ekzistuese CM.

  • Mirësevini, dilni nga dritarja e popup
  • Dega e ndarjes së rrjeteve sociale
  • Sistem i zgjuar optik i buletinit
  • Përshtatja e plotë e dritares së popup
  • Synimi i nivelit të faqes
[X] Mbyll këtë popup

Për të kërkuar informacione mbi pajisjet e rindërtuar, përdorni formularin më poshtë.

Informacioni juaj nuk do të ndahet kurrë