Arkivat e Patentuara të Dizajnit të thikës - CM

Tetor 7, 2015

Dizajne me thikë patentuar

Konfigurimet e patentuara të thikës


Pavarësisht nëse keni nevojë për thika me një copë ose futje të zëvendësueshme me thikë, CM ka një konfigurim të thikës për aplikacionin tuaj specifik. CM ofron teknologjinë përfundimtare për copëtimin e riciklimit. CM Shredders ka zgjeruar sistemet e saj të thikave të patentuara. Futjet e thikës mund të përdoren në modele më të mëdha shredder. Konvertimet e thikës janë të disponueshme për të gjitha modelet e copëzave të qethjes, të cilat aktualisht përdorin një sistem thikë me një copë.

Konfigurimet e thikës CM "Double-Stack and" dhe "Multi-Stack" që përdorin futjet e zëvendësueshme të thikës janë prodhuar nga çeliku i mjetit të ngurtësuar. Thikat mund të rigjenerohen, ripozicionohen dhe ripërdoren deri në 6 herë. Ato ofrojnë toleranca me thikë deri në thikë deri në një mijëtë të një inç. Kjo lejon që shredders CM të prodhojnë patate të skuqura më të pastra me tela më pak të ekspozuar.CM "Double-Stack ™"

CM "Double-Stack ™" përdor futjet e zëvendësueshme të thikës që bëhen prej çeliku të mjetit të ngurtësuar. Këto thika mund të rigjenerohen, ripozicionohen dhe ripërdoren deri në 3 herë.


CM "Multi-Stack ™"

CM “Multi-Stack ™” përdor futet e zëvendësueshme të thikës që bëhen prej çeliku të mjeteve të ngurtësuara. Këto thika mund të rigjenerohen, ripozicionohen dhe ripërdoren përsëri deri në 6 herë.


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.