Mësoni Fazën 4 = Arkivat përfundimtare të mullinjve dhe depistimit - CM

March 21, 2017
CM_Stage_4-2-1280x180.jpg

Mësoni fazën 4 = Mulliri përfundimtar & ScreeningTire Shredding 101

Faza 4 - Mulliri dhe Shfaqja


Dual Drive Crackermill do të pranojë thërrime 4-8 mm dhe proces të mëtejshëm në pluhurat e imët që variojnë nga 20 në material rrjetë 80. Gatimi përfundimtar i gomës ndodh në këtë fazë për të prodhuar këto pluhura gjobë.
Nga Produkte: Pluhura të gomës të bukuraAsfalt të gomuar dhe produkte gome të derdhur


TDF
tregjetAsfalt i gomëzuar


Një përzierje unike e gome pluhur gome, agregat dhe lidhësit të veçantë të bëjë për të jashtëzakonshme rrugë dhe projekte të tjera shtrimin.
Përfitimet: Kullimi i jashtëzakonshëm, rezistent ndaj temperaturave të ngrirjes, më i qetë se shtrimi tradicional, më pak plasaritje me kalimin e kohës, përdor më pak trashësi sesa asfalti tradicional, më i sigurt për shoferin.

Injeksion ose Produkte të Përpunuara


Pluhur gome është i përzier me një agjent lidhës për t'u formuar në një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të reja të tilla si pjesë auto, thembra këpucësh, stoli ushtrimesh dhe përdoret gjithashtu në ndërtimin e ndërtimit për reduktimin e dridhjeve ose thithjen e shëndoshë në të dy katet dhe çati të sheshtë projekte.

Përfitimet: Qëndrueshme, zgjat një kohë të gjatë, lidhet me një gamë të gjerë polimere të ndryshme, të përdorura në shumë industri.


Pajisje CM të përdorura për fazën 4


CM Dual Drive Crackermill
Ekran final
Stacioni i bagingut (s)
Shiritat e ndryshëm


FAZA 4

Faza 1 Pajisjet + Faza 2 Pajisjet + Faza 3 Pajisjet +
CM Dual Drive Crackermill dhe Final Screener
=
20 - 80 Pluhurat e Meshit të Gomës të përdorura për Produktet e derdhura me gome ose me presion


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.