Mësoni Fazën 3 = Arkëtimet e Shkarkimit të Grabimit dhe Fibrave - CM

March 21, 2017
CM_Stage_3-1280x180.jpg

Mësoni Fazën 3 = Mbushje e grimcave dhe fijeveTrashja e tharjes së 101

Faza 3 - Granulimi

Granulator mund të pranojë thërrime pa pagesë të minierës së 6-19 mm [1 / 4 "- 3 / 4] dhe të përpunojë atë deri në 1-4 mm [10 - 20 rrjetë] gome granulati. Në këtë fazë, ekranet përdoren për të përmirësuar materialin dhe sistemi i ajrit përdoret për nxjerrjen e fibrave të mbetura prej najloni.
Nga Produktet: Gjeth i trashë gome moluskFUSHAT TURFPËRSHËNDETHET NË VENDE SURFACESINFIELD TURFPËRSHËNDETHET NË VENDE SURFACESPRODUKTET E MBULUARA ME GOMENAtregjetInfield Turf për Artificial Playing Fushat


Thërrime gome të vendosura midis thika të barit sintetik. Përdoret në fushën e futbollit, baseball dhe futbollit globalisht.

Përfitimet: Më i butë për bie, zgjat një kohë të gjatë, më pak mirëmbajtje sesa një fushë me bar, kullon shpejt për një sipërfaqe më të thatë dhe më të pastër.

Hidh në vend sipërfaqet


Përdoret për të drejtuar gjurmët, pllaka gome, derdh në sipërfaqet e vend, rrethon pemë, dhe Mats kafshëve.

Përfitimet: Kullimi i shkëlqyer, zgjat një kohë të gjatë, mund të jetë me ngjyrë, më pak maintnisace, shumë i qëndrueshëm, i butë për atletët, thith udhëtime dhe bie.

Produkte gome formohem


Përdoret për të drejtuar gjurmët, pllaka gome, derdh në sipërfaqet e vend, rrethon pemë, dhe Mats kafshëve.

Përfitimet: Drenazhimi i shkëlqyer, zgjat një kohë të gjatë, mund të jetë me ngjyrë, më pak mirëmbajtje, shumë i qëndrueshëm, i butë për atletët, thith udhëtime dhe bie.


Pajisje CM të përdorura për fazën 3


CM Granulator
Tabela e gravitetit të ajrit me de-stoner
Ekran me shumë kuvertë për matjen e materialit
Magnete tambur
Shiritat e ndryshëm
FAZA 3

Faza 1 Pajisjet + Faza 2 Equipment + CM Granulator,
Tabela gravitetit e ajrit / destoner, ekran me shumë kuvertë dhe magnet i daulleve
=
1-4 mm gome për thërrime për Infield Turf, Pour In Place Sipërfaqet dhe Produkte të Përpunuara të Gomës


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.