Mësoni Fazën 2 = Çlirimtare - Arkivat e Largimit të Çelikut - CM

March 21, 2017
CM_Stage_2-1-1280x180.jpg

Mësoni Fazën 2 = Çlirimtare - Shkarkimi i ÇelikutTrashja e tharjes 101

Faza 2 - Çlirimtare


Gomat para-copëtuar futen në CM Liberator që heq çelikun nga pjesa e gomës. Reduktimi i mëtejshëm i copëzave ose copave të çative në gome të trashë gome të tokës është kryer. Çeli i pastër është gati për rishitje. Fibra fillestare nxirret duke përdorur një sistem grumbullimi / sistemimi të ajrit.
Nga Produkte: Gome pa thurje - 38 mm deri 6 mm [1.5 "to .25"] Çeliku i pastër 95% + pa kontaminues


TDF

mulch
Playground
STEELRrjedhja e të ardhurave shtesëtregjetGome


Përdoret për peizazhit

Përfitimet: Eliminon insektet, kanalizohet mirë, uji i merr bimët, që zgjat e gjatë, nuk zbehet, godet ose shpërbëhet, zvogëlon rritjen e farërave të këqija dhe zvoglon erozionin e tokës.

Shesh lojërash dhe këmbësorësh kuajsh


Përdoret si një mbulesë e lirshme për fusha të lojërave ose arena kalë.

Përfitimet: Zbutje më e butë për rëniet, që zgjat, nuk heq frymë, pengon insektet, vjen në shumë ngjyra!

Wire Pa pagesë TDF


Përdoret për mbeturina në energji, pirolizë ose aplikime të gazifikimit

Përfitimet: Rezultatet në char carbon klasën e lartë dhe e bën feedstock shkëlqyer për syngas dhe bio-naftë lëndëve djegëse.

Pajisje CM të përdorura për fazën 2


CM2R Liberator - për operacione më të vogla
CM4R Liberator - për operacione më të mëdha
Magnet Brez
Sistemi i rikuperimit të çelikut me magnet daulle (rekomandohet për çelik të pastër të cilësisë më të mirë)
Shiritat e ndryshëm
Sistemi i grumbullimit të ajrit / pluhurit (opsional)

CM4R Liberator


FAZA 2

Faza 1 Pajisjet + CM Liberator + CM Sistemi i rikuperimit të çelikut (rekomandohet)
=
Gome Mulch, loose Playground / Equestrian Footing, Wire Pa pagesë TDF
dhe Clean Steel gati për rishitje


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.