Mësoni Fazën 1 = Shërimi i Arkivave - CM

March 21, 2017
CM_Stage_1-2-1280x180.jpg

Mësoni Fazën 1 = ShreddingTire Shredding 101

Faza 1 - Shredding


Reduktimi i gomave të plota deri në shreds ose patate të skuqura duke përdorur një nga Shredders tonë CM Tyre.
Nga Produktet: Shreds prerë të pastër ose patate të skuqura.


TDF

TDF
TDA
tregjetTDF - karburanti i derdhur i gomave


Përdoret si një alternativë ndaj lëndëve djegëse fosile. Përdoret kryesisht në furrat e çimentos, fabrikat e centraleve të mullinjve të çelikut dhe fabrikat e letrës dhe letrës. Madhësia e gamës 25 mm deri në 100 mm.

Përfitimet: Burns hotter dhe më të pastër se qymyri ose petcoke.

TDA - Agregati i Derrave


Përdoret si një material i mbushur me peshë të lehtë për projektet e inxhinierisë civile siç janë: mbrapa, stabilizimi i pjerrësisë, argjinaturat, kullimi dhe zvogëlimi i zhurmës. Gama e madhësisë, 100mm deri 400mm [4 '- 16 "].

Përfitimet: Shumë e qëndrueshme, kullimi i shkëlqyer, zvogëlon dridhjet, insulon dhe zgjat një kohë të gjatë.

Pajisje CM të përdorura për fazën 1


Shredder Primary CM - Përdoret për të bërë shkurtime të mëdha ose të vetme të kalojë
CM Chipping Shredder - Përdoret për TDF për të bërë shkurtime të vogla
Shredder chip CM - Përdoret për TDF për të bërë shkurtime të vogla
CM Disc Screen
Shiritat e ndryshëm

Shredder primar

Përdoret për të bërë shkurtime më të mëdhaShredder sekondar Chipping

Përdoret për të bërë TDF të prerë të pastërEkran i diskut

Përdoret në madhësinë e materialit

FAZA 1

Shredder + Disc Screen = TDF ose TDA


Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.