Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Sistemet e shprishjes së karburantit të prodhuar në gomë CM Shredders Keymaster vendosen në SH.B.A. dhe SH.BA - CM

Mund 28, 2020nga CM Shredders

Sistemet e shprishjes së karburantit të prodhuara në gomë CM Shredders, të vendosura në SH.B.A. dhe SH.B.A.

Sarasota, Florida, SH.B.A., 28 maj 2020

Kërkesa për karburant me gomë (TDF) po rritet ndjeshëm falë avantazheve të tij ndaj karburanteve tradicionale, siç është sigurimi i një vlere më të lartë ngrohjeje se qymyri apo druri. Nxehtësia e prodhuar nga TDF është afërsisht tridhjetë përqind më e lartë se ajo e qymyrit dhe më shumë se dyfishi i drurit. TDF gjithashtu siguron emetim më të ulët të oksidit të squfurit kur krahasohet me thëngjillin, i cili ka një përmbajtje më të lartë të squfurit. Për më tepër, djegia e TDF siguron konsistencë më të mirë funksionale sesa karburantet e tjera të përdorura në sistemet e mbeturinave në energji.

CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën dhe e ka çuar akuzën në zgjidhje të mbeturinave në energji me zhvillimin e sistemeve plotësisht të integruara dhe gardian TDF, Pyrolysis dhe Crumb Rubber Systems. Sistemet e riciklimit të CM janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë 5 kontinente, në më shumë se 28 vende dhe po përpunojnë mbi gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders kohët e fundit ka njoftuar shpërndarjen e dy sistemeve të reja të integruara plotësisht dhe të gardianit TDF të vendosjes në SHBA dhe MB.

Në shtetin e madh të Teksasit, Aquamatrix, Inc një kompani e minierave dhe riciklimit të sipërfaqes në pronësi private mori çelësat e një sistemi TDF CM Shredders me kapacitet të lartë gardian në janar. Sistemi i copëzimit të gomave CM është i aftë të përpunojë goma të tëra me 20+ ton në orë. Sistemi është i integruar për të ofruar patate të skuqura të prera të pastra TDF përmes transportuesit me kënd të lartë direkt në furrën e djegies së çimentos për një nga prodhuesit më të mëdhenj të çimentos në Amerikën e Veriut.

Në të gjithë Atlantikun dhe me qendër në qytetin piktoresk të Castle Carey, në Mbretërinë e Bashkuar, Gomat rinovuese shpk është një biznes i njohur dhe shumë i vlerësuar nga pronësia familjare që funksionon që nga viti 1967. Sot Rinovimet e Gomave sigurojnë një listë gjithëpërfshirëse të shërbimeve të gomave që përfshijnë grumbullimin e gomave , copëtimi dhe grimcimi, TDF dhe shitja dhe prodhimi i produkteve të gomës së kokrrizuara. Ndërsa menaxhimi i Gomave të Rinovimit planifikuan zgjerimin e tyre të ardhshëm dhe evolucionin e biznesit, ata e dinin se zgjedhja e një linje pajisje të riciklimit me cilësi të lartë dhe të besueshëm do të ishte një gur themeli kryesor për modelin e tyre të biznesit.

Pas hulumtimeve të përpikta dhe orëve të panumërta duke krahasuar cilësitë e ndërtimit, teknologjitë, koston e operacioneve dhe reputacionet e drejta brenda industrisë, vendimi u mor për të partnerizuar me CM Shredders dhe për të porositur një sistem të ri shprishës CM me dore të shpejtë CM me shpejtësi të dyfishtë si flamurin e kompanisë në riciklimin e tyre të ri linjë. Sistemi është i aftë të përpunojë 8 deri në 12 tonë në orë goma të tëra në një çip 50 mm të pastër në një hap të vetëm ndërsa prodhon patate të skuqura gomash me madhësi të vazhdueshme dhe të pastra për Agregat e Gomave të Derivuara (TDA), Karburantet e derivuara nga Gomat (TDF,) ose për përpunimin paraprak për aplikime gome thërrime. Makina CM aktualisht po përshkon detin Atlantik midis strukturës prodhuese CM Shredders dhe selisë me seli në Sarasota, Florida, dhe ishullin e madh të Mbretërisë së Bashkuar.

Paketa e gardianëve CM Chipping Shredders përfshin transportuesin infermier, transportuesin e shkarkimit, nën kornizën, stendat dhe platformat, si dhe një panel me kontrollet PLC. Të gjitha sistemet janë para-tela dhe testuar në fabrikë. Kjo garanci CM do të thotë që sistemet instalohen shpejt dhe komisionohen në fushë. Shumica e sistemeve funksionojnë brenda dy - tre ditëve pas mbërritjes në vend. Kjo kursen mijëra dollarë në kosto, përgatitje site dhe instalime në terren. Thjesht furnizoni energjinë hyrëse në sistem dhe të gjitha sistemet e tjera janë para-tela dhe të gatshëm për operim.

Për më shumë informacion ose për të parë Shredders me shpejtësi të dyfishtë të CM Shredders në vizitë veprimi: https://cmshredders.com/portfolio/chipping-shredders/

Rreth CM Shredders:

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders përdor teknologjinë e përparme, të thurur me patentë të testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave.

Përmes një angazhimi për inovacionin dhe teknologjinë, CM Shredders ka zhvilluar një portofol gjithëpërfshirës të zgjidhjeve të gardianit për industrinë e riciklimit të gomave që përfshijnë: copëzat e gomave, copëzat industriale, çliruesit e telave, granulatorët, mullinjtë dhe sistemet e gomës së thërrmuar që përfshijnë ndarjen e çelikut, ndarjen e fibrave, kontrollimi, dhe sistemet e pastrimit.

Për më shumë se 35 vjet, CM Shredders ka qenë udhëheqësi i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve të riciklimit. Sistemet e CM Tyre Shredders përpunojnë më shumë se gjysmë miliardë goma çdo vit, në të gjithë botën. Shredders Industriale CM shfrytëzon teknologjinë e tyre të fundit, të patentuar për të krijuar në mënyrë të vazhdueshme shredders më të qëndrueshme dhe efektive me një fokus në ofrimin e klientëve koston totale më të ulët të pronësisë. Faqja e internetit www.cmshredders.com

Kontakt i medias:

Mario Vazquez - Drejtor i Shitjes dhe Tregut
+ 1 941-357-5978 (Kryesore) / + 1 800-848-1071 (pa pagesë)

Shredders CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.