Kapërcimi i Mjediseve Kredenciale me Kredenciale 250,000 Ton Pjetri - CM

Janar 8, 2020nga CM Shredders

Kapërcen Kredencialin e Mjedisit 250,000 Ton Pallati me Shredders CM në Prodhimin e TDF dhe TDA

Sarasota, Florida, USA & Newton Aycliffe, MB - 8 janar 2020

Për gati 2 dekada, Credential Environment Limited (CEL) ka qenë në pararojë duke mbledhur goma skrapi "Fundi i Jetës" në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka përdorur përvojën, aftësinë dhe teknologjitë e përparuara të copëzimit për të ricikluar dhe disponuar në mënyrë të sigurtë një gamë të gjerë të gomave.

Duke punësuar më shumë se 50 staf të trajnuar për menaxhimin e mbeturinave WAMITAB, Credential Mjedisi në mënyrë efikase dhe mjedisore drejton vendet e riciklimit dhe përpunimit të gomave në Selby dhe Wednesdaybury me një ekip koleksionesh që vepron në të gjithë 48 qarqet në Angli. CEL ofron një shërbim gjithëpërfshirës, ​​plotësisht në përputhje dhe të besueshëm për klientët e vendosur dhe të ketë një seri kontratash me kompani çip blu për produktet e ricikluara.

Mbi 4,300 milje larg në Sarasota, Florida, stafi në selinë e CM Shredders mori një email shumë të mirëpritur nga Robert Taylor, Menaxher i sitit për Credential Environment. "Tani kemi prodhuar 250,000 ton përmes CM dhe ne vazhdojmë t'i kujdesemi ato me TPMs dhe programet tona të mirëmbajtjes ... Ju sigurisht që ndërtoni makina të mira CM !!"

Robert Taylor shtoi “Cilësia dhe besueshmëria janë një fokus i madh për kompaninë, tregjet dhe klientët tanë. Standardet janë bërë më të rrepta dhe linja jonë e pajisjeve është një gur themeli kryesor i modelit tonë të biznesit në zhvillim. ”Si rezultat, Credential Environment ishin të përpiktë në lidhje me prodhuesit e pajisjeve që ata zgjodhën të ndihmojnë në zgjerimin e operacioneve të kompanisë.

Pajisjet e flamurit të programit CEL janë përqendruar rreth Shredders me shpejtësi të dyfishtë CM Shredders. Një nga copëtuesit më të njohur të gardianëve CM, me konfigurime të lëvizshme ose në këtë rast të palëvizshme, është i aftë të përpunojë goma të të gjithë pasagjerëve, kamionëve, SUV-ve dhe gjysmë-kamionëve në një çip 25 mm të pastër. Ipat e gomës shiten si lëndë djegëse e gomave, grumbullimi i gomave dhe mund të përdoret gjithashtu si lëndë e parë për prodhimin e gomës së thërrmijave.

Kjo është pikërisht ajo që kërkojnë klientët Credential Mjedisi. Taylor shtoi, "Përveç reputacionit të tyre yjor brenda industrisë, CM Shredders ishte në gjendje të sigurojë teknologjinë dhe pajisjet më të përparuara të copëtimit të cilat na lejojnë të shesim gomën me cilësi më të mirë në treg."

Paketa e gardianëve CM Chipping Shredders përfshin transportuesin infim, transportuesin e shkarkimit, nën kornizën, stendat dhe platformat, si dhe një panel kontrolli me PLC Controls. Të gjitha sistemet janë paracaktuar dhe testuar në fabrikë. Kjo garanci CM do të thotë që sistemet instalohen shpejt dhe komisionohen në fushë. Shumica e sistemeve funksionojnë brenda dy deri në tre ditë pas mbërritjes në vend. Kjo kursen mijëra dollarë në kosto, përgatitje site dhe instalime në terren. Thjesht furnizoni energjinë hyrëse në sistem dhe të gjitha sistemet e tjera janë të paracaktuara dhe të gatshme për operim.

E pajisur me teknologji të patentuar, sistemi CM përdor thyerjet më të afërta me thikat e mundshme me futje thikë të zëvendësueshme të bëra nga çeliku i mjetit të ngurtësuar. Kjo lejon që sistemi të prodhojë çipat më të pastër të prerë me tel më pak të ekspozuar. Thikat CM mund të rigjenerohen, ripozicionohen dhe ripërdoren kudo nga 3 deri në 6 herë. Mesatarisht, thikat CM do të jenë në gjendje të përpunojnë 320,000 PTE (ekuivalent i gomave të pasagjerëve) për përdorim përpara se të regjistrohen dhe janë të afta të përpunojnë afërsisht një milion PTE për grup thikë.

Rreth CM Shredders:

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë 5 kontinente në më shumë se 28 vende dhe po përpunojnë mbi gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën. CM Shredders përdor teknologjinë e sipërme, të patentuar për thikë të testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. Përmes një angazhimi për inovacionin dhe teknologjinë, CM Shredders ka zhvilluar një portofol gjithëpërfshirës të zgjidhjeve të gardianit për industrinë e riciklimit të gomave që përfshijnë: copëzat e gomave, copëzat industriale, çliruesit e telave, granulatorët, mullinjtë dhe sistemet e gomës së thërrmuar që përfshijnë ndarjen e çelikut, ndarjen e fibrave, kontrollimi, dhe sistemet e pastrimit. Për më shumë se 35 vjet, CM Shredders ka qenë udhëheqësi i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve të riciklimit. Sistemet e CM Tyre Shredders përpunojnë më shumë se gjysmë miliardë goma çdo vit, në të gjithë botën. Shredders Industriale CM shfrytëzon teknologjinë e tyre të fundit, të patentuar për të krijuar në mënyrë të vazhdueshme shredders më të qëndrueshme dhe efektive me një fokus në ofrimin e klientëve koston totale më të ulët të pronësisë. Faqja e internetit www.cmshredders.com

Kontakt i medias:

Mario Vazquez - Drejtor i Shitjes dhe Tregut
+ 1 941-357-5978 (Kryesore) / + 1 800-848-1071 (pa pagesë)
Mario.Vazquez@cmshredders.com | www.cmshredders.com

Shredders CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.