Shredders CM & Ekipi i Trajtimit të Eko Mbeturinave Për t'i kthyer mbeturinat në Energji në Meksikë - CM

Tetor 18, 2019nga CM Shredders

Shredders CM & Ekipi i Trajtimit të Eko Mbeturinave Për të Kthyer mbeturinat në Energji në Meksikë

Sarasota, Florida, SHBA - Tetor 18, 2019

Shumë brenda industrisë së riciklimit kanë një keqkuptim të zakonshëm që, kur bëhet fjalë për standardet industriale dhe rregulloret mjedisore, Meksika përfaqëson Perëndimin e egër. Mbeturinat Eko trajtim (WET) është një kompani e vendosur në shtetin e Querétaro, Meksikë që është e angazhuar për të thyer ato perceptime, për të cilat ata thonë thjesht nuk pasqyrojnë realitetin e vendit të tyre, njerëzve, ose misionit të gjatë të WET për t'u kujdesur të mjedisit përmes grumbullimit, deponimit, transportit dhe riciklimit të mbetjeve të rrezikshme përgjegjëse.

Në fillim të këtij viti, CM Shredders, një prodhues kryesor i disa prej sistemeve më të përparuara industriale në botë dhe riciklimit, prezantoi një linjë të re të copëzave boshtore të vetme që kanë mundësinë të ofrojnë një madhësi grimcash të përfunduar dhe të saktë të përfunduar për një gamë të gjerë të aplikacioneve . Linja e re e shredderëve me boshte të vetme të serive CM SOLO është produkti i tyre i parë i zhvilluar në lidhje me kompaninë e re të motrave të CM, Schutte Hammermill; një prodhues me bazë në Nju Jork që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiçi, thyerje gungash, thërrmuese dhe copëza.

Njoftimi u prit me shumë miqësi gjatë gjithë industrisë së zvogëlimit të madhësisë dhe riciklimit, si në kongresin ISRI në Los Angeles, ashtu edhe në Expo Waste në Las Vegas. Ky eksitim i dukshëm i industrisë kapi vëmendjen e Santiago Ortega, një ekzekutiv në WET, i cili kishte qenë në një mision për më shumë se një vit për të gjetur pajisjet e duhura dhe partnerin për planet ambicioze të zgjerimit të kompanisë së tyre. Z. Ortega ka shëtitur nëpër botë duke marrë pjesë në konventat e riciklimit, ekspozitat dhe prodhuesit e pajisjeve të riciklimit të vizituar. "Ne hulumtuam, shikuam dhe u ngjitëm në të gjithë pajisjet e riciklimit nga Evropa në Kinë, dhe padyshim, ne ndoshta kishim shumë kuti për të kontrolluar misionin tonë për të gjetur makinën e përsosur dhe partnerin prodhues, të cilin mund t'i besonim për një afat të gjatë" tha zoti, Ortega. "Ajo që na tërhoqi vëmendjen ishte lajmet se dy nga prodhuesit më të mirë të klasës së primit dhe copëzimit të madhësive në botë kishin pajisje dhe ekspertizë të kombinuar për të zhvilluar zgjidhje të kthyeshme për të përpunuar pothuajse çdo treg që ne jemi duke shërbyer me një të vetme makinë."

"WET na është afruar me një listë të konsiderueshme të aplikacioneve dhe madhësive shumë specifike për secilin material që ata dëshironin të përpunojnë të gjithë brenda një makinerie", tha Mario Vazquez, Drejtor i Shitjes dhe Tregut në CM Shredders. "Një ditë WET mund të jetë duke përpunuar tekstile dhe ditën tjetër mund të jetë duke bërë skrap druri ose paleta, plastikë, letër, qilim, ose një bollëk të materialeve të tjera për riciklimin dhe lëndën e parë të lëndës djegëse të biokarburanteve. Ne e pranuam dhe e mirëpritëm atë sfidë "tha Vazquez. Ishte planifikuar një ftesë për ekipin e WET të vizitojë dhe drejtojë teste mbi dhjetëra materiale në objektin e Kërkimit dhe Zhvillimit të CM në Amerikën e Veriut.

E vendosur në selinë e CM në Sarasota, Florida, objekti i ri 4,000 sf përmban dy sisteme boshtash të dyfishtë dhe sisteme të vetme shiritash nga linja e gjithanshme e produkteve. Ishte shpejt e qartë për WET që copëtuesi i serive CM SOLO ishte makina dhe që CM Shredders ishte partneri që ata kishin kërkuar. "Pavarësisht produkteve ose materialeve që hodhëm në to, CM kishte teknologjinë, pajisjet, inovacionin dhe ekspertizën për të ofruar zgjidhje të besueshme, me performancë të lartë për cilindo nga aplikacionet tona të riciklimit", tha Ortega. "Ne kemi blerë dhe porositur copëtimin tonë të parë të CM SOLO atë ditë." Vazquez shtoi, "Ne do të jemi në gjendje që jo vetëm të zhvillojmë procese, por edhe të ndihmojmë WET me një qasje proaktive kur të përballesh me sfidat e mjediseve të sotme të prodhimit, qoftë përmes testimit. , aplikacione, zhvillimi i sistemeve të çelësave të kthimit, mbështetje trajnimi ose punë R&D. Ne do të punojmë ngushtë dhe në mënyrë proaktive me furnizuesit kryesorë dhe ekspertët e tjerë të industrisë për të gjetur zgjidhje që i ndihmojnë ata të përmirësojnë dhe optimizojnë operacionet e tyre aktuale. "

Linja e copëzave CM SOLO përmban teknologjinë e shprishjes me famë botërore të CM, ekranet me madhësi të zëvendësueshme dhe një sistem “Smart-Ram” që automatikisht rregullon presionin e dashit për efikasitet maksimal. Ndërtuar dhe krijuar me forcë për performancën, qëndrueshmërinë dhe koston më të ulët të funksionimit në industri. Seria CM SOLO është projektuar për përdorim më të vogël të energjisë, pluhurit minimal dhe kërkesave të zvogëluara të fuqisë punëtore. Disponohet në modele 5 me zgjedhjen e diametrit të rotorit 12 ”, 15”, ose 20 ”, dhe opsionet e trenit për energji nga 30 Hp deri në 125 Hp dhe shfaqin dhëmbë çelës të mjeteve të kthyeshme me katër kahje për të trajtuar gjithçka nga aplikacionet e vogla në të mëdha - operacionet e zvogëlimit të madhësisë.

Shredders CM & Ekipi i Trajtimit të Eko Mbeturinave Për të Kthyer mbeturinat në Energji në Meksikë

Për më shumë informacion mbi vizitat Shredders Single Bosht të Serive CM SOLO: https://cmshredders.com/industrial-shredders/single-shaft-shredders/

Rreth CM Shredders:
Për më shumë se 35 vjet, CM Shredder ka qenë udhëheqësi i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve të riciklimit. Sistemet e CM Tyre Shredders përpunojnë më shumë se gjysmë miliard goma çdo vit, në të gjithë botën. Shredders Industriale CM shfrytëzon teknologjinë e tyre të fundit, të patentuar për të krijuar në mënyrë të vazhdueshme shredders më të qëndrueshme dhe efektive me një fokus në ofrimin e klientëve koston totale më të ulët të pronësisë.
Faqja e internetit www.cmshredders.com

Rreth Schutte Hammermill:
Produktet Schutte Hammermill janë të njohura në të gjithë botën për ndërtimin e tyre të thyer, çmimin ekonomik, besueshmërinë e përditshme dhe një linjë të cilësisë më të lartë, për pjesët e veshjes për zëvendësimin e fabrikës sipas kërkesës. E themeluar në 1928, produktet Schutte Hammermill prodhohen me krenari në Buffalo, New York (USA).
Faqja e internetit www.hammermills.com

Kontakt i medias:

Mario Vazquez - Drejtor i Shitjes dhe Tregut
+ 1 941-357-5978 (Kryesore) / + 1 800-848-1071 (pa pagesë)
Mario.Vazquez@cmshredders.com | www.cmshredders.com

Shredders CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.