Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

CM Shredders prezanton copëtimin e ri të boshtit të vetëm të serive "SOLO" - CM

Tetor 15, 2019nga CM Shredders

CM Shredders prezanton copëtimin e ri të boshtit të vetëm të serive "SOLO"

Sarasota, Florida Tetor, 2019 - CM Shredders, një prodhuesi kryesor i shredderëve më të përparuar industrialë në botë dhe sistemeve të riciklimit ka prezantuar një linjë të re të vetme shiritash të vetëm, që paraqet teknologjinë legjendare të shprishjes së CM-së me thika për prerjen e çelikut të mjeteve të kthyeshme në katër drejtime që mund të rrotullohen 4 herë për të ulur kostot e funksionimit, me qasje të shpejtë në ekranet me madhësi të zëvendësueshme, dhe një sistem "Smart-Ram" që rregullon automatikisht presionin e dashit për efikasitet dhe kapacitete maksimale.

Ndërtuar dhe krijuar me forcë për performancën, qëndrueshmërinë dhe koston më të ulët të funksionimit në industri, Seria CM SOLO ishte projektuar për përdorim më të vogël të energjisë, pluhurin minimal, dhe zvogëlimin e kërkesave për fuqi punëtore. Seria CM SOLO mund të përpunojë një larmi materialesh nga tekstile dhe qilima deri tek druri, plastika, letra dhe më shumë për një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta. Disponohet në modele 5 me zgjedhjen e diametrit të rotorit 12 ”, 15” 20 ”dhe opsionet e rrymës nga 30 Hp deri në 125 Hp.

CM Shredders u ble dhe iu bashkua familjes Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë në fillim të këtij viti. Linja e re e shredders me boshte të vetme të serive SOLO është produkti i parë i ri i zhvilluar së bashku me kompaninë e re të motrës CM, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në Nju Jork që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiçi, thyerje gërvishtëse, dërrmues etj. copëza që sigurojnë një madhësi grimcash të përfunduar dhe të saktë të përfunduar. Kjo blerje bashkon dy nga prodhuesit e pajisjeve të primit të prishjes dhe zvogëlimit të madhësisë në klasë më të mirë në botë, pajisjet dhe ekspertizat e tyre të kombinuara kanë mundësinë të ofrojnë një linjë të plotë të zgjidhjeve kryesore për pothuajse çdo treg në industri.

Për më shumë informacion mbi vizitat Shredders Single Bosht të Serive CM SOLO: https://cmshredders.com/industrial-shredders/single-shaft-shredders/

Rreth CM Shredders:

Për më shumë se 35 vjet, CM Shredders ka qenë udhëheqësi i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve për riciklimin e gomave. Sistemet e tharëseve të gomave CM përpunojnë më shumë se gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën. Shredders Industriale CM ka shfrytëzuar avantazhin e tyre të fundit, teknologji të patentuar për të krijuar tharëse më të qëndrueshme dhe efektive me një fokus të qëndrueshëm në ofrimin e klientëve koston totale më të ulët të pronësisë.

Rreth Schutte Hammermill:

Produktet Schutte Hammermill janë të njohura në mbarë botën për ndërtimin e tyre të thyer, çmimin ekonomik, besueshmërinë e përditshme dhe një linjë me cilësinë më të lartë, në pjesët e zëvendësimit të fabrikës së kërkesës. Themeluar në 1928, produktet Schutte Hammermill janë bërë në SHBA, prodhuar me krenari në Buffalo, Nju Jork (SHBA).

Kontakt i medias:

Mario Vazquez - Drejtor i Shitjes dhe Tregut
+ 1 941-357-5978 (Kryesore) / + 1 800-848-1071 (pa pagesë)
Mario.Vazquez@cmshredders.com | www.cmshredders.com

Shredders CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.