Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Shredders CM dhe Schutte Hammermill mbajnë në ISRI 2019 - CM

Për lirim të menjëhershëm:

Shredders CM dhe Schutte Hammermill sjellë në ISRI 2019 së bashku me një linjë të plotë të pajisjeve çelësash reduktimin e madhësisë për pothuajse çdo treg në Industrisë.

Sarasota, Florida dhe Buffalo, NY, prill 4, 2019 - Shredders CM, një prodhuesi kryesor i grimcave industrialë më të avancuar të botës dhe sistemeve të riciklimit u blera dhe iu bashkua familjes së Machine Bengal të kompanive të reduktimit të madhësisë më parë këtë vit.

Ndërmarrja e re e CM-së, Schutte Hammermill, është një prodhues me bazë në Nju Jork që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekan, shkelësa të pllakave, thërrmuesit dhe grirësit që ofrojnë një madhësi grimce të qëndrueshme dhe të saktë.

Ky blerje sjell së bashku dy nga prodhuesit më të mirë të prerjes së prerjes dhe zvogëlimit të madhësisë në botë, pajisja dhe ekspertiza e kombinuar e së cilës ka aftësinë për të ofruar një linjë të plotë të zgjidhjeve të gatshme për gati çdo treg në industri.

"Pavarësisht nga produktet apo materialet që klientët tanë po punojnë, ne kemi teknologjinë, pajisjet, inovacionin dhe ekspertizën për të ofruar zgjidhje të besueshme dhe me performancë të lartë për çdo aplikim riciklimi" tha Christopher Berardi, president i Schutte Hammermill.

Për të mbështetur këtë angazhim të palëkundur ndaj inovacionit CM Shredders kohët e fundit zhvilluan dhe hapën një laborator të ri testimi dhe një strukturë demo të R & D në Amerikën e Veriut. I vendosur në selinë e saj në Sarasota, Florida, reja 4000 ft R & D dhe struktura demo do të paraqesë dy bosht të dyfishtë dhe të vetme shredding bosht sistemeve nga gamë të produkteve të gjithanshëm të kompanisë.

"Laboratori i ri testues dhe objekti i R & D është një moment historik i ri në historinë tonë të gjatë të teknologjisë së karburantit dhe inovacionit dhe hapi më i fundit në procesin e zgjerimit të aktiviteteve tona të biznesit përtej operacioneve tona tradicionale orbitale", tha Charles Astafan, shredders. "Ne do të jemi në gjendje jo vetëm që të zhvillojmë dhe të ofrojmë produkte dhe procese të reja, por gjithashtu të ndihmojmë klientët tanë me një qasje proaktive kur të ballafaqohen me sfidat e mjediseve të sotme prodhuese, qoftë përmes shredding testimit, aplikacioneve, zhvillimit të sistemeve të gatshme, puna. Ne do të punojmë ngushtë dhe në mënyrë proaktive me furnizuesit kryesorë dhe me ekspertë të tjerë të industrisë për të gjetur zgjidhje që i ndihmojnë klientët tanë për të përmirësuar dhe optimizuar operacionet e tyre aktuale ", tha Astafan

Të dy CM Shredders dhe Schutte Hammermill janë të ngazëllyer për të bashkuar forcat nën flamurin e Machine Bengal dhe do të jenë të pranishëm së bashku për herë të parë në konventën dhe ekspozitën 2019 ISRI (Instituti i Riciklimit të Mbeturinave) që drejton prillin 8-11 në qendrën e konventës në poshtë qytetit Los Anxhelos në numrin e kabinë #1902.

Rreth CM Shredder:
Për më shumë se 35 vite, CM Shredder ka qenë lider i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve të riciklimit. CM Tire Shredders sistemet e procesit të më shumë se gjysmë miliardë gomave çdo vit në mbarë botën, dhe CM Shredders Industriale levave se cutting edge, teknologji të patentuar për të krijuar shredders më të qëndrueshme dhe efektive me një fokus të vazhdueshme në ofrimin e klientëve të saj kostoja totale më e ulët e pronësisë.
Faqja e internetit www.cmshredders.com

Rreth Schutte Hammermill:
Prodhimet e Schutte Hammermill janë të njohura në mbarë botën për ndërtimin e tyre të thyer, çmimin ekonomik, besueshmërinë e përditshme dhe një linjë të cilësisë më të lartë, pjesëve të zëvendësimit të fabrikës në kërkesë. Themeluar në 1928, produktet Schutte Hammermill janë bërë në SHBA, prodhuar me krenari në Buffalo, Nju Jork (SHBA).
Faqja e internetit www.hammermills.com

Kontakt i medias:
Mario Vazquez - Drejtor i Shitjes dhe Marketingut
Mario.Vazquez@CMShredders.com

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.