Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Shredders CM hap New Lab Test dhe R & D Facility në Amerikën e Veriut - CM

CM_Press_Release_2019_2-1280x900.jpg

(Majtas: Charles Astafan, Drejtor i Përgjithshëm në Shredders / Right: Martin Berardi, CEO i Machine Bengal)

Shredders CM hap New Lab Test dhe R & D Facility në Amerikën e Veriut

Pronë e re, produkte të reja dhe vertikale të reja të karburantit CM Shredders teknologji dhe inovacione.

CM Shredders, një prodhuesi kryesor i grimcave industrialë më të avancuar botërorë dhe sistemeve të riciklimit, do të hapë laboratorin e ri të testimit dhe pajisjen e demokracisë R & D në Amerikën e Veriut. E vendosur në selinë e saj në Sarasota, Florida, 4000 ft2 R & D, dhe struktura demo do të shfaqë një koleksion të sistemeve të dyfishtë të boshtit dhe dyfishimit të boshteve nga gamën e produkteve të gjithanshme të kompanisë.

"Laboratori i ri i testeve dhe struktura e R & D është një moment historik i ri në historinë tonë të gjatë të industrisë së karburantit dhe inovacionit dhe hapi më i fundit në procesin e zgjerimit të aktiviteteve tona të biznesit përtej tharjes tradicionale të gomave dhe riciklimit të gomave", tha Charles Astafan, Drejtor i Përgjithshëm në Shredders CM. "Ne do të jemi në gjendje jo vetëm që të zhvillojmë dhe të ofrojmë produkte dhe procese të reja, por gjithashtu të ndihmojmë klientët tanë me një qasje proaktive kur të ballafaqohen me sfidat e mjediseve të sotme prodhuese, qoftë përmes shredding testimit, aplikacioneve, zhvillimit të sistemeve të gatshme, puna. Ne do të punojmë ngushtë dhe në mënyrë proaktive me furnizuesit kryesorë dhe me ekspertë të tjerë të industrisë për të gjetur zgjidhje që i ndihmojnë klientët tanë për të përmirësuar dhe optimizuar operacionet e tyre aktuale ", tha Astafan.

"Një nga kyç fokusimet e laboratorit të ri të testimit CM dhe R & D do të jenë mbështetje e aplikimit, veçanërisht në fushat ku materialet e vështira ose ekzotike tradicionalisht krijojnë sfida për pajisjet dhe operatorët në aplikimet për zvogëlimin e madhësisë. Inxhinierët e dedikuar të aplikimit do të punojnë me klientët tanë nga të gjitha industritë për të zgjidhur çështjet e tyre shumë specifike. Ai gjithashtu do t'u japë klientëve tanë mundësinë për të marrë pjesë në demonstrata për të kuptuar më mirë proceset, aftësitë dhe për të parë cilësinë e ofruar nga sistemet e CM Shredders së pari "shtoi Martin Berardi, CEO i Machine Bengal.

Që nga dhjetori i 28, 2018 CM Shredders është blerë dhe është bashkuar me familjen Bengal Machine të ndërmarrjeve të reduktimit të madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në Nju Jork, kryesuar nga Christopher Berardi që ka zhvilluar një linjë të gjerë të reduktimit të madhësisë pajisje që përfshijnë mullinj çekan, thyes breakers, crushers dhe grirëse që ofrojnë një madhësi grimcë të qëndrueshme dhe të saktë përfunduar.

"Me blerjen e biznesit të shredderit CM dhe kombinimit me linjat e prodhimit Schutte Hammermill, tani nën bannerin e Machine Bengal, kompania jonë ka lëvizur në një pozicion ideal për t'u bërë furnizues i pajisjeve të reduktimit të madhësisë për pothuajse çdo nevojë tregu - pavarësisht nga produktet apo materialet me të cilat punojnë klientët tanë ", tha Christopher Berardi, president dhe drejtor i përgjithshëm i Schutte Hammermill. "Me reputacionin yjor dhe ofertat e produkteve të të dy kompanive, blerja dhe shkrirja e CM-së paraqet një mundësi strategjike për të shtuar në mënyrë të konsiderueshme bazën tonë të instalimit në mbarë botën dhe për të rritur kapacitetin dhe shkallën tonë".

Me një trashëgimi të kombinuar prej mbi 125 vite në biznes dhe si udhëheqës në fushat e tyre përkatëse të reduktimit të madhësisë, që shërben një gamë të gjerë të industrive dhe aplikacioneve. Të dy CM Shredders dhe Schutte Hammermill janë të ngazëllyer për të bashkuar forcat nën flamurin e Machine Bengal për të ofruar zgjidhje të plota, në të gjitha segmentet e tregut të reduktimit të madhësisë. Nëpërmjet markave CM dhe Schutte, Bengal Machine ofron një gamë të plotë të pajisjeve dhe sistemeve të reduktimit të madhësisë për t'iu përshtatur çdo nevoje për aplikim, të gjitha nën një çati.

(Majtas: Christopher Berardi, president dhe drejtor i përgjithshëm i Schutte Hammermill / Djathtas: Martin Berardi, CEO i Machine Bengal)

Rreth CM Shredder:
Për më shumë se 35 vite, CM Shredder ka qenë lider i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve të riciklimit. CM Tire Shredders sistemet e procesit të më shumë se gjysmë miliardë gomave çdo vit në mbarë botën, dhe CM Shredders Industriale levave se cutting edge, teknologji të patentuar për të krijuar shredders më të qëndrueshme dhe efektive me një fokus të vazhdueshme në ofrimin e klientëve të saj kostoja totale më e ulët e pronësisë.
Faqja e internetit www.cmshredders.com

Rreth Schutte Hammermill:
Prodhimet e Schutte Hammermill janë të njohura në mbarë botën për ndërtimin e tyre të thyer, çmimin ekonomik, besueshmërinë e përditshme dhe një linjë të cilësisë më të lartë, pjesëve të zëvendësimit të fabrikës në kërkesë. Themeluar në 1928, produktet Schutte Hammermill janë bërë në SHBA, prodhuar me krenari në Buffalo, Nju Jork (SHBA).
Faqja e internetit www.hammermills.com

Kontakt i medias:
Mario Vazquez - Drejtor i Shitjes dhe Marketingut
Mario.Vazquez@CMShredders.com

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.