Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Schutte-Buffalo Hammermill fiton Columbus McKinnon Shredder

Press_Release_2-1280x735.jpg

Kompania Schutte-Buffalo Hammermill Prind merr Divizionin e Kolumbus McKinnon Shredder

Bengal Machine, kompania mëmë e Schutte-Buffalo Hammermill, LLC ("Schutte-Buffalo"), njoftoi se ka fituar CM Recycling Equipment Solutions ("CM Shredders"), lider botëror në prodhimin e pajisjeve për tharjen e gomave dhe zgjidhjeve të shredding industriale.

Blerja e aseteve të CM Shredders përshtatet me strategjinë e Bengal Machine për të kombinuar markat e klasit botëror në industrinë e reduktimit të madhësisë në një prodhues të integruar plotësisht duke ofruar zgjidhje të plota, në një gamë të gjerë industrash dhe aplikacionesh për reduktimin e madhësisë. CM Shredder do të ofrojë dy markave për të shërbyer tregjet primare dhe sekondare shredding: CM grirëse Tyre dhe CM grirëse Industriale. Schutte-Buffalo do të bëhet Schutte Hammermill dhe do të përqendrohet në mullinjtë e saj të çekanit, polic, dhe linjat e prodhimit të çakollatës.

"Me blerjen e biznesit shredder Columbus McKinnon dhe kombinim me linjat e prodhimit tonë Schutte Hammermill, tani nën flamurin e Machine Bengal, kompania jonë ka lëvizur në një pozicion ideal për t'u bërë furnizues i pajisjeve të reduktimit të madhësisë për pothuajse çdo nevojë të tregut - pavarësisht e produkteve ose materialeve me të cilat punojnë klientët tanë ", tha Martin Berardi, CEO i Machine Bengal. "Blerja përfaqëson një mundësi strategjike për të shtuar në mënyrë të konsiderueshme bazën tonë të instalimit në mbarë botën dhe për të rritur kapacitetin dhe shkallën tonë."

Ekipi menaxhues dhe pronësia e re presin një të ardhme të ndritshme së bashku për CM Shredder, Schutte Hammermill dhe klientët e tyre të kombinuar. Charles Astafan, Drejtor i Përgjithshëm i CM Shredder, shtoi, "Shredder CM është me të vërtetë duke kërkuar para për një marrëdhënie shumë pozitive së bashku me një tjetër udhëheqës në prodhimin e pajisjeve të reduktimit të madhësisë. Të dyja kompanitë sjellin një histori të gjatë të shërbimit ndaj klientit dhe përsosmërisë që jemi të sigurtë do të vazhdojmë "

Rreth Schutte Hammermill:
Produktet Schutte Hammermill janë të njohura në mbarë botën për ndërtimin e tyre të thyer, çmimin ekonomik, besueshmërinë e përditshme dhe një linjë me cilësinë më të lartë, në pjesët e zëvendësimit të fabrikës së kërkesës. Themeluar në 1928, produktet Schutte Hammermill janë bërë në SHBA, prodhuar me krenari në Buffalo, Nju Jork (SHBA).

Rreth CM Shredders:
Për më shumë se 35 vjet, CM Shredders ka qenë lider i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve të riciklimit. CM Tire Shredders sistemet përpunojnë më shumë se gjysmë miliardë gomma çdo vit në mbarë botën, dhe Shredders Industrial CM leverage cutting edge, teknologji patentuar krijuar nga CM Shredder për të krijuar grirëse më të qëndrueshme dhe efektive me një përqendrim të vazhdueshëm në ofrimin e klientëve të saj me kosto totale më të ulët e pronësisë.

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.