Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Sistem i ri i CM-së në tërë sistemin gomë-chip të vendosur në Badger Materials

Dhjetor 12, 2018nga CM

Sistemi i ri i CM-së në tërë sistemin gomë-chip është vendosur në Badger Materials Recycling.

Shredders CM, Sarasota Florida - Një prodhuesi kryesor botëror i sistemeve të riciklimit të gomave është krenar për të njoftuar shitjen dhe komisionimin e një sistemi të ri gardian CM të tërë gomave për chip në Badger Materials Recycling.

Me seli në Oconomowoc, Wisconsin, SHBA, Badger Materials Recycling LLC ka qenë një forcë shtytëse në riciklimin e industrisë për shtetin e Wisconsin që nga 2013. Badger dhe partnerët Wolf, MCC dhe Tri-County Paving kohët e fundit morën "2018 Wisconsin Recycling Excellence Award Programi i Përgjithshëm" nga Departamenti i Burimeve Natyrore (DNR) për Përsosmëri në mbledhjen dhe përpunimin e riciklimit dhe për përpjekjet e tyre të vazhdueshme për të ofruar arsimim të qartë për riciklimin Materiale.
Me një infrastrukturë dhe sukses të madh vijnë mundësi të reja dhe plani i Badger për të qëndruar përpara këtyre mundësive përfshiu zhvillimin agresiv dhe nisjen e një programi të ri riciklimi të gomave që shërben Wisconsin dhe zonën më të madhe Milwaukee nga 2018 vonë.

Pajisja kryesore e programit të riciklimit të gomave të Badger Recycling është përqëndruar në një CM Shredder të ri me shpejtësi të dyfishtë. Një nga shredders më të popullarizuara në stacionin e saj të pastërti, CM ka ndërtuar dhe dorëzuar më shumë nga këto kuaj të punës se të gjitha shredders të tjera të kombinuara.
Sistemi mund të jetë i lëvizshëm ose në këtë rast i palëvizshëm dhe është i aftë të përpunojë pasagjerë, kamion, SUV dhe gjysmë kamion poshtë në një çip të 2 që shiten si lëndë djegëse të derdhur të gomave dhe ushqim për prodhimin e gomës.

Chipping Shredder me shpejtësi të dyfishtë është i pajisur me konfigurimin CM të patentuar "Multi-Stack" thikë. Ky sistem përdor inkorporat e zëvendësueshme të thikës, të bëra nga çeliku i mjeteve të ngurtë. Këto thika mund të regrounded, repositioned dhe përdorur një total prej 3 herë. Mesatarisht, thikat CM Shredder do të jenë në gjendje të përpunojnë 320,000 PTE (Passenger Tyre Equivalent) për përdorim. Me aftësinë e makinave për të përdorur thikat e saj 3 herë ajo do të jetë në gjendje të përpunojë përafërsisht 960,000 PTE për setin e thikës. Ky tipar i patentuar gjithashtu përdor thikë më të afërt për tolerancat e thikës të mundshme. Kjo i lejon sistemit të prodhojë patate të skuqura të pastra me tela pak të ekspozuar. Kjo është pikërisht ajo që kërkojnë konsumatorët e karburantit të Riciklimit të Badger Materials. Të gjitha këto karakteristika sigurojnë kosto më të ulët operative dhe kosto më të ulët të pronësisë me kalimin e kohës.

Michael Ettner, President i Badger Material Recycling LLC tha se një nga faktorët që kontribuojnë shumë për blerjen e pajisjeve të CM-së pavarësisht nga reputacioni i tyre i madh dhe yjor brenda industrisë, ishte takimi dhe puna me ekipin CM. "Gjeta ekipin e menaxhimit për Shredders CM të jetë shumë e dobishme dhe me përvojë për të na ndihmuar me fillimin dhe komisionimin e pajisjeve. Unë me siguri do të rekomandoj CM për dikë që është serioz në riciklimin e gomave, përvoja jonë me CM ka qenë një ndërmarrje tepër e qetë "

Sistemi i ri i CM-së në tërë sistemin gomë-chip është vendosur në Badger Materials Recycling

CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.