Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Shredders CM - A është Shredder juaj prerjes atë? - CM

Gusht 26, 2018nga CM
CM_News_KS_Tyre_Recycling_Press_Release-1280x735.jpg

Për më shumë se 35 vjet, CM Shredders ka qenë lider i njohur i zgjidhjeve të pajisjeve të riciklimit. Sistemet CM përpunojnë më shumë se gjysmë miliard gomma çdo vit në mbarë botën dhe vazhdojnë të rriten.

CM ka qenë pioniere në zhvillimin e sistemeve të riciklimit të gomave që nga 1982. CM ishte kompania e parë për të zhvilluar sisteme "gardian" të dizajnuara posaçërisht për zvogëlimin e gomave të skrapit me synimin për të krijuar produkte të vlefshme përfundimtare, të njohura sot si materiale të nxjerra nga gomave. Njohja jonë e thellë e tregjeve për produktet e nxjerra nga gomat e skrapit na ka dhënë përparësi në zhvillimin e sistemeve të riciklimit të gomave që krijojnë vlerë për klientët tanë. Gjatë viteve ne kemi punuar ngushtë me klientët tanë, profesionistë kryesorë të industrisë dhe bashkëpunëtorë të shumtë të industrisë për të ndihmuar në zhvillimin e zgjidhjeve inovative të nxitura nga tregu për materialet e nxjerra nga gomave.

CM e njohu vlerën e "Holman Patent", një sistem thikë shredder patentuar që krijoi thikë jashtëzakonisht të ngushtë me tolerancën e thikës. Ky sistem lejoi përpunuesit të krijojnë çipa me cilësi të lartë të gomave me çelik shumë të ekspozuar. Kjo patentë u ble dhe u shoqërua me një sistem inovativ, shumë efikas dhe të patentuar, të cilat së bashku krijuan një sistem që prodhonte patate të skuqura të pastra të madhësisë konsistente. Kjo teknologji inovative ishte në rritje për avancimin e karburantit të nxjerrë nga gomave dhe tregjeve agregate të gomave.

CM Tire Recycling Solutions

Shredders CM - A është Shredder juaj prerjes atë?
Shredders Primary CM janë workhorse e industrisë. Ato përpunohen nga gomat jashtë rrugës deri në gomat e pasagjerëve. Gomat më të mëdha jashtë rrugës mund të kenë nevojë të jenë para-prerë dhe ose të shtrembëruar përpara përpunimit.

Ata përpunojnë goma të plota në copa të përafërta për asgjësimin. Këto copa të përafërta gjithashtu mund të ushqehen me Chipping Shredders për të prodhuar patate të skuqura me madhësi specifike në aplikacionet e prodhimit të lartë për Agregatin e Derdhur të Tyre (TDA) ose Karburantin e Derdhur të Tyre (TDF).

Me shtimin e një ekran disk, Shredder primar mund të përdoret për të prodhuar patate të skuqura 4 në 6 ideal për përpunimin e fazës 2 në aplikacionet e gomës Crumb.

Në CM ne e dimë se duhet më shumë se vetëm ndërtimi i pajisjeve më të mira. Ne punojmë një në një me çdo klient për të zhvilluar dhe krijuar zgjidhje solide pune që do të shërbejnë më mirë vëllimit dhe tregjeve të tyre. Si një ekip, ne ofrojmë arsim të industrisë, mbështetje teknike dhe inxhinierike, rrugë të rrjetëzimit dhe përgjigje të ndershme drejt të gjitha pyetjeve tuaja për t'u siguruar që pajisja i përshtatet punës dhe mbështet modelin e biznesit tuaj për të arritur prodhimin më të lartë dhe koston më të ulët për fitimet maksimale .

Zgjidhjet e grilave industriale të CM

Prerja e mbeturinave mund të jetë e vështirë nëse nuk keni pajisjet korrekte. Në shumë raste një shredder i fuqishëm dhe i rëndë në punë është i një rëndësie të veçantë. Qëllimi i një shredder është të zvogëlojë madhësinë e mbeturinave, në mënyrë që të mund të arrihet magnetika, shqyrtimi ose përpunimi i mëtejshëm dhe të mund të hiqen materialet e vlefshme të para. Thikat e zëvendësueshme të prerjes CM zvogëlojnë koston dhe mirëmbajtjen. Për aplikimin tuaj janë të disponueshme madhësi të shumëfishta dhe zgjedhje të energjisë.

Jo vetëm që CM-ja ndërton pajisjet më të besueshme në industri, ne gjithashtu sigurojmë një garanci të plotë një vjeçare për të gjitha pjesët dhe shërbimin. Ne trajnojmë të gjithë klientët tanë në fillimin e mirëmbajtjes së operacioneve të duhura dhe sigurisë. CM gjithmonë ofron shërbime të nivelit të lartë përtej shitjes duke siguruar shërbimin e klientëve CM dhe mbështetjen teknike të disponueshme së bashku me stokun e plotë të pjesëve OEM gati për t'u transportuar në mbarë botën. Sistemet e pajisjeve të CM-së janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 .

Shumë nga recyclers më të suksesshme mbështeten në CM për cilësinë më të lartë, më të mirë të ndërtuar dhe koston më të ulët të pronësisë në industri.

CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.