Shitur hibride e saj të ri Hybrid në Dundee Tire Grupi i Carlisle Angli - CM

Korrik 9, 2018nga CM
CM_HHybrid_Shredder_News-1280x735.jpg

Shitur hibride e saj të ri Hybrid në Dundee Tire Grupi i Carlisle Angli

Shitur një nga shredders e saj të ri Hybrid në Dundee Tire Group e Carlisle Angli

Shredders CM, Sarasota Florida një prodhuesi kryesor i sistemeve të riciklimit të gomave është krenar të njoftojë se ka shitur një grilë të ri të saj Hybrid në grupin e Dundee Tyre të Carlisle England. CM ka instalime të shumta në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar megjithatë, kjo është e para e Shredderit të saj Hybrid të ri që do të shitet në Britani të Madhe.

Dundee Tyre nuk është i panjohur për të vepruar CM Shredders gomave. Në 2011 Dundee Tyre ka instaluar një nga kompanitë e sistemeve të shuarjes së gomave. Ky sistem është i aftë të përpunojë gomat e makinave të pasagjerëve në patate të skuqura 50 X 50 mm që janë shitur si lëndë djegëse e derdhur e gomave dhe ushqim për prodhimin e gomës së thërrmijës.

Shredder i ri Hybrid do të përdoret ekskluzivisht për të përpunuar gomat e kamionëve, gomat e fermave dhe gomat off road. Kjo do të lejojë Dundee Tyre të zgjerojë operacionet e grumbullimit dhe të arrijë iniciativat e saj të rritjes.

Simon Pluckrose Drejtori Menaxhues dhe Parimi i Dundee Tyre tha se një nga faktorët kontribues shumë për të blerë Hybrid Shredder ishte se makina origjinale nga CM ka qenë jashtëzakonisht i besueshëm gjatë viteve të kaluara 7 dhe se shërbimi nga CM ka qenë klasë botërore. Gjithashtu CM Hybrid Shredder është projektuar posaçërisht për të përpunuar gomat e kamionëve prandaj është ndërtuar shumë mirë dhe detyrë e rëndë. Me sistemin e patentuar të thikës CM me ndërrime të zëvendësueshme makinat kanë koston më të ulët operative në industri.

Thikat në makinën origjinale të Dundee Tyre mund të mprehen dhe të ripërdoren herë 3. Ata thika pastaj do të repurposed dhe ripërdoren në shredder ri Hybrid, ku ata janë të aftë për t'u përdorur 4 herë më shumë. Duke grirëse ku thikat mund të ripërdoren herë 7 ka një ndikim drastik në kostot operative dhe lejon Dundee Tyre të jetë shumë konkurrues në treg.

Linja e re e CM Hybrid Shredders përfshin modele të reja 7 që mund të përpunojnë të gjitha llojet e materialeve për reduktimin e madhësisë, shkatërrimin, konfidencialitetin dhe përpunimin paraprak për riciklimin e aplikacioneve. Të gjitha makinat e reja mund të jenë të pajisura me një copë Hook dhe thika standarde ose thika të patentuara të zëvendësuara nga CM në varësi të aplikacionit.

Për të promovuar këtë linjë të re të shredders CM ka zhvilluar një faqe interneti të re. Faqja e internetit e re dhe plotësisht e ridizajnuar u ofron vizitorëve informacion më të pasur dhe informacion në pajisjet revolucionare të riciklimit të CM-së dhe në reduktime të tjera të madhësisë dhe zgjidhjeve të thërmimit. Kjo faqe interneti e sapo ridizajnuar ofron qasje të shpejtë dhe të lehtë në informacionet dhe videot thelbësore që ofrojnë një kuptim më të plotë të produkteve dhe shërbimeve novatore të kompanisë.

"Ne jemi të ngazëllyer për nisjen e internetit tonë të ri dhe informacionin e fuqishëm që ofron për klientët, partnerët dhe mediat për të kuptuar më mirë teknologjitë më të mira të riciklimit të CM-së", tha Charles Astafan, Drejtor i Përgjithshëm në Shredders CM. "Ne besojmë se kjo faqe e re do t'u lejojë vizitorëve tanë të kenë një eksperiencë shumë informative ndërsa ne vazhdojmë të rritemi dhe të rrisim praninë tonë në treg".

CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.