Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

CM Signature Sisteme Shredding Mobile Tyre - CM

Prill 20, 2018nga CM
CM_Twin_Mobile_Shredders-1280x735.jpg

CM Firma Sisteme Shredding Mobile Tyre

CM Firma Sisteme Shredding Mobile Tyre

CM Shredders lider global në prodhimin e pajisjeve të riciklimit të gomave dhe ulje të tjera të madhësisë dhe zgjidhjeve shredding është krenar për të njoftuar shitjen e dy të nënshkrimit të saj celular shredding gomave sistemeve. Të dy makinat e shitura janë të afta të përpunojnë 15 ton të gomave të makinave të pasagjerëve dhe kamionëve në patate të skuqura 50 X 50 MM.

Kjo shitje shënon herën e parë që CM ka furnizuar pajisje në kontinentin e Afrikës. Makinat u shitën në qeverinë e Afrikës së Jugut dhe do të përdoren në të gjithë Afrikën e Jugut për të çliruar vendin e gomave të tyre të skrapit dhe problemet që lidhen me grumbullimin dhe grumbullimin e gomave.

Sistemet CM për tharjen e gomave përdorin një teknologji thikë patentuar që prodhon patate të skuqura me cilësi më të lartë me më pak sasi të telit të ekspozuar. Këto patate të skuqura me cilësi të lartë janë të dëshiruara nga industria e çimentos dhe do të përdoren si një lëndë djegëse plotësuese në furrat e çimentos në të gjithë vendin. Sistemet e patentuar me thikë CM prodhohen me cilësi të lartë përmes thikave të ngurtësuara, të cilat zgjasin shumë më shumë se thikat tipike të qethësit të prerjes. Thikat janë të freskëta dhe mund të përdoren deri në gjashtë herë. Ky tipar ekskluziv i lejon CM-së të ofrojë sisteme me kosto totale më të ulët të operimit.

CM aktualisht ka mbi instalimet 400 në vendet 28 dhe në kontinente të ndryshme 6.

CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.