Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Shitur hibride e saj të ri Hybrid në Dundee Tire Grupi i Carlisle Angli

March 14, 2018nga CM
CM_News_Dundee_Tyre_Press_Release-1280x735.jpg

Shitur një nga shredders e saj të ri Hybrid në Dundee Tire Group e Carlisle Angli

Për lirim të menjëhershëm -

Shredders CM, Sarasota Florida një prodhuesi kryesor i sistemeve të riciklimit të gomave është krenar të njoftojë se ka shitur një grilë të ri të saj Hybrid në grupin e Dundee Tyre të Carlisle England. CM ka instalime të shumta në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar megjithatë, ky është Shredder i parë Hybrid që do të shitet në Mbretërinë e Bashkuar.

Dundee Tyre nuk është i panjohur për të vepruar CM Shredders gomave. Në 2011 Dundee Tyre ka instaluar një nga kompanitë e sistemeve të shuarjes së gomave. Ky sistem është i aftë të përpunojë gomat e makinave të pasagjerëve në patate të skuqura 50 X 50 mm që janë shitur si lëndë djegëse e derdhur e gomave dhe ushqim për prodhimin e gomës së thërrmijës.

Shredder i ri Hybrid do të përdoret ekskluzivisht për të përpunuar gomat e kamionëve, gomat e fermave dhe gomat off road. Kjo do të lejojë Dundee Tyre të zgjerojë operacionet e grumbullimit dhe të arrijë iniciativat e saj të rritjes.

Simon Pluckrose Drejtori Menaxhues dhe Parimi i Dundee Tyre tha se një nga faktorët kontribues shumë për të blerë Hybrid Shredder ishte se makina origjinale nga CM ka qenë jashtëzakonisht i besueshëm gjatë viteve të kaluara 7 dhe se shërbimi nga CM ka qenë klasë botërore. Gjithashtu CM Hybrid Shredder është projektuar posaçërisht për të përpunuar gomat e kamionëve prandaj është ndërtuar shumë mirë dhe detyrë e rëndë. Me sistemin e patentuar të thikës CM makinat kanë koston më të ulët operative në industri.

Thikat në makinën origjinale të Dundee Tyre mund të mprehen dhe të ripërdoren herë 3. Ata thika pastaj do të repurposed dhe ripërdoren në shredder ri Hybrid, ku ata janë të aftë për t'u përdorur 4 herë më shumë. Duke grirëse ku thikat mund të ripërdoren herë 7 ka një ndikim drastik në kostot operative dhe lejon Dundee Tyre të jetë shumë konkurrues në treg.

Dundee Tyre është një biznes familjar i themeluar në 1967. Ato veprojnë nga një vend i licencuar i 8 acre në aeroportin Carlisle. Për më shumë informacion rreth vizitës së grupit të gomave Dundee www.tyrebin.co.uk.

Për më shumë informacion rreth CM Tyre Recycling Solutions ju lutem na kontaktoni

CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.