Na kontaktoni+ 1 800-848-1071 Merrni një kuotë
en English

Çfarë është një gomë skrap - CM

Shkurt 16, 2017nga CM
CM_News_1-1280x735.jpg

Çfarë është një gomë skrap

  • Çfarë është përpunimi i gomave të skrapit?
  • Çfarë e bën gomën?
  • Sa kushton një gomë?
  • Termat e Përbashkët të gomave
Çfarë është përpunimi i gomave të skrapit?

Çdo metodë e përmasave që zvogëlon gomat e tërë skrap për të lehtësuar riciklimin, rikuperimin e energjisë ose asgjësimin.

Çfarë e bën gomën?

Gome sintetike
Gome natyrale
Komponimet e squfurit dhe squfurit
Silicë
Rrëshirë fenolike
Nafta: aromatike, naftenike, parafine
Pëlhurë: poliestër, najlon, etj
Vajrat e naftës
Pigmente: oksid zinku, dioksid titaniumi, etj.
Karboni i zi
Acidet yndyrore
Materialet inerte
Tel celiku

Sa kushton një gomë?

Goma e re e makinave peshon 11.34 kg ose 25 lbs
Një gomë e pasagjerëve të makinave të pasagjerëve peshon 10.2 kg (22.5 lbs.)

Një gomë e skrapit të pasagjerëve të makinave përmban (sipas peshës):

70% gome e rikuperueshme
12-13% çeliku
16-17% Fibra najlon, mbushëse, përshpejtues, materiale inerte etj.

Gomat e reja gjysëm kamion peshojnë 54.4 kg (120 lbs.)
Një gomë gjysmë kamionësh peshon 49.9 kg (110 lbs.)

Një gomë gjysmë kamionësh amerikanë përmban (sipas peshës):

70% gome e rikuperueshme
Çeliku 15%
3% fibra
12% material pa lidhje (materiale inerte)

Termat e Përbashkët të gomave

Gomave të pasagjerëve
Një gomë e gjetur vetëm në veturat e pasagjerëve.

SUV Tyre
Një gomë detyrë e rëndë gjendet në Sport Utility Vehicles, Pick-up Trucks, Vans dhe Vehicles Shërbimi.

Goma të Lehta të Kamionëve
Gomat e prodhuara posaçërisht për kamionë komercialë dhe përdorim të traktorëve.

Gomë e rëndë e kamionëve
Gomat e rënda të kamionëve të kamionëve 385mm të gjerë dhe më të mëdhenj, të njohura gjithashtu si Goma Super Single Truck.

Jashtë gomës rrugore (OTR)
Gomat e projektuara kryesisht për përdorim në rrugë të pashtruara ose ku nuk ekzistojnë rrugë, të ndërtuara për ashpërsi dhe tërheqje e jo për shpejtësi. Gomat e OTR janë goma që janë projektuar dhe ndërtuar për përdorim në sipërfaqe të pashtruara, të instaluara në pajisje të tilla si ngarkuesë me rrota, deponitë fundore, gërmuesit, vinçat, klasën, kamionët e transportit dhe transportuesit e mbërthyer. Çdo prodhues i madh i gomave ndërton goma që përshtaten në kamionë, kamionë, ose rimorkio-rimorkio që janë projektuar për t'u përdorur jashtë rrugës në njëfarë kohe. Gomat e fermave përdoren thuajse tërësisht jashtë rrugës. Megjithatë, këto lloje të gomave nuk konsiderohen goma OTR.

Gomat e minierave aka: Earth Mover Gomat janë klasifikuar gabimisht si një gomë OTR, megjithatë ato duhet të konsiderohen si një kategori e veçantë.

Konsiderohet të jetë ndër gomat më të mëdha në botë, një gomë mesatare e minierave është më e madhe se 12 në 14 këmbë në diametër dhe mund të peshojë deri në 8 deri në 12 ton secila.

Pajisjet dhe gomat e përdorura në aplikimet e minierave i nënshtrohen kushteve të rënda si mbi tokë ashtu edhe nën tokë. Sipërfaqet minerare në përgjithësi nuk mirëmbahen mirë dhe janë të ngarkuar me shkëmb, rërë, zhavorr, kushte të lagështa të tokës dhe shpesh ujë të kontaminuar me vaj.

CM

Të gjitha pajisjet e makinave Shredders CM & CM Industriale pajisje Shredders është bërë me krenari në SH.B.A. në fabrikën tonë Sarasota, Florida


kompani

Shredders CM Tyre / CM grirëse Industriale

Një markë e Bengalit

Selia e korporatës: + 1 941.755.2621

Shërbimi ndaj klientit: + 1 941.753.2815

Teknologjia e karburantit dhe inovacioni për sot dhe më gjerë, CM Shredders ka qenë prej kohësh në pararojë të risive që ndryshojnë lojën. Shredders CM dhe sistemet e riciklimit janë të vështira në punë në qindra vende që përfshijnë kontinentet 5 në më shumë se vendet 28 dhe po përpunojnë mbi një gjysmë miliardë goma çdo vit në të gjithë botën.

CM Shredders shfrytëzon teknologjinë e thikave të patentuara me përparësi, të cilat janë testuar dhe përsosur në botën e kërkuar të përpunimit të gomave. CM Shredders ka një reputacion të gjatë për të qenë pajisjet më të qëndrueshme, të besueshme dhe të përparuara në industri.

Në dhjetor 28, 2018 CM u fitua dhe u bashkua me familjen Bengal Machine të kompanive për zvogëlimin e madhësisë, e cila përfshin kompaninë e saj motër, Schutte Hammermill, një prodhues me bazë në New York që ka zhvilluar një linjë të gjerë të pajisjeve për zvogëlimin e madhësisë që përfshin mullinj çekiç, gunga shkelës, thërrmues dhe copëza që sigurojnë një madhësi të grimcave të përfunduara dhe të sakta.