CM шредери

Најпродуктивната линија за производство на шредери во индустријата. Нашиот патентиран дизајн на нож работи со екстремно блиски толеранции кои ги произведуваат најчистите делови на индустријата. Ножевите може да се ресетираат и повторно да се употребуваат, што значително го зголемува животниот век и ги намалува трошоците.

Повеќе


CM Liberators

Крајната технологија за разделување на жиците.
Овозможува поделба на жицата од гума гуми во најчиста, најчиста форма, овозможувајќи им на процесорите да генерираат приливи од гума и жица. Патентираниот "проток низ" дизајн ги намалува пиновите за производство на најпрофитабилните системи за ослободување на шините во индустријата.

Повеќе
CM гранулатори

Системот за гранулатор и отстранување на влакна од CM може да ја прифати 6-19 mm минус жица без трошка и да го процесира до 1-4 милиметри гранулатната гума (10-20 решетката).
Екраните се користат за големината на материјалот и воздушниот систем се користи за извлекување на останатите најлонски влакна.

ПовеќеCM Dual Drive
Crackermill

Супериорен систем за фино мелење со голема количина.
Овој нов ситен мелење систем е признат лидер во технолошките достигнувања и производствениот капацитет. Мелницата е способна за обработка на гума за фино мелење прашоци кои се движат од 10-80 решетката.

Повеќе


Барате комплетна систем за рециклирање на гумите?


ВОДИТЕ РЕДОТ НА ВАШИОТ ПАЗАР - КОНТАКТ ДЕНЕС

Нови патентирани системи за нож

Е ВАШИОТ СРЕДСТВО КОЈ СЕ СНИМАШЕ?


CM е горда да воведе нова линија на шредер за општа намена со низа нови системи за нож за подобрување и проширување на можностите за двојни шредери.

• Едно парче или заменете го ножеви за повеќе апликации
• Подобрените материјали за нож се сечат подобро и траат подолго
• Ножеви за повторна употреба / ножеви за повеќекратна употреба
• Го намалува трошокот за нож и времето на застој
УЧАЕТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НОВИОТ КОМПЛЕТ ЗА ХИБРИДОВИ


Сакате да ги видите во акција?
Изберете видео


Фаза #1
Хибриден примарен шредер

Фаза #1

Хибриден примарен шредер

Фаза #1

Фаза #2
Ослободувач W / челик за повлекување

Фаза #2

Ослободувач W / челик за повлекување

Фаза #2

Фаза #3
Гранулација и отстранување на влакна

Фаза #3

Гранулација и отстранување на влакна

Фаза #3

Фаза #4
Двоен диск Crackermill

Фаза #4

Двоен диск Crackermill

Фаза #4


Сите CM Ширење на гуми и CM Индустриски шредери Опрема е гордо направен во САД во нашата Сарасота, Флорида фабрика


компанијата

CM гумени шредери / CM индустриски шредери

Бенгал машина марка

Корпоративен штаб: + 1 941.755.2621

Сервисот за корисници: + 1 941.753.2815

Технологија за гориво, иновација за денес и пошироко. CM Шредерс одамна е во првите редови на иновациите кои се менуваат во играта. CM Shredder системите за сечење гуми се тешки за работа на стотици локации кои ги опфаќаат континентите на 5 во повеќе од земјите на 28 и преработуваат повеќе од половина милијарда гуми годишно низ целиот свет. CM шредери користат најсовремена, патентирана технологија за нож, исполнувајќи го бараниот и казнувачки свет на преработка на гуми и станаа најтрајните, веродостојни и напредни во индустријата за системи за рециклирање.

Почнувајќи од декември 28, 2018 CM Shredder е стекнат и се приклучи на компанијата за намалување на големината на Бенгалската машина, која ја вклучува и нејзината сестринска компанија, Шутте Хамермел, производител во Њујорк, кој има развиено обемна опрема за намалување на големина која вклучува чекански мелници, грутки прекинувачи, мелници и шредери кои обезбедуваат конзистентна и точно завршена големина на честички.Која е вашата апликација?

Изберете еден!

Ninja Popup

2019 © Авторски права CM шредери. Сите права се задржани.

Која е вашата апликација?

Изберете еден!

Ninja Popup

2019 © Авторски права CM шредери. Сите права се задржани.