Pelataran Industri - CM

Kapitalisasi ing woh-wohan sing kurang sithik kanggo ngenali aktivitas tambah nilai tambah bal-balan kanggo test beta, ngatasi katalis digital kanthi klik-ekstra tambahan saka DevOps, nanotechnology.

SHREDDERS INDUSTRI


CM-H10-Shredder.jpg
SHREDDERS SHAFT DUAL

Cahya dual garan shredder gandhengane kanggo nggunakake aplikasi paling kayata kertas, plastik, aluminium, kaca, lan E-sampah… Read More

CM-H25-Shredder.jpg
SHREDDERS SHAFT DUAL

Shredder dual shaft hibrida entheng kanggo tugas, saliyane aplikasi sing padha karo CM-H10 kayata kertas, kaca, plastik ... Read More

CM-H50-Shredder.jpg
SHREDDERS SHAFT DUAL

Sedheng tugas shredder dual medium-tugas kanggo kabeh aplikasi sing padha ing H-10 kanthi torsi liyane lan area kerja luwih akeh kanggo luwih kapasitas ... Read More

CM-H75-Shredder.jpg
SHREDDERS SHAFT DUAL

Sedheng tugas dual shredder hibrida shredder becik kanggo jumlah akeh nolak umum kanggo apa-apa saka plastik kanggo periodik ... Read More

CM-H150-Shredder.jpg
SHREDDERS SHAFT DUAL

Sedheng kanggo tugas-tugas bledosan ban dwi garan tugas abot kanggo tugas-tugas sing mbutuhake torsi dhuwur lan ringkes bahan… Read More

CM-H250-Shredder.jpg
SHREDDERS SHAFT DUAL

Heavy ban tugas waja dual garan becik kanggo aplikasi gedhe, kanthi tenaga kuda sing luwih dhuwur kanggo ngatasi beban kerja sing paling angel ... Read More

CM-H250L-Shredder.jpg
SHREDDERS SHAFT DUAL

Heavy shredder dawane loro-tugas kanthi awor kanggo shredding apa wae saka palet kayu kanggo ban mobil lan ban truk ing tingkat produksi sing dhuwur… Read More

CM SOLO 30 Shaftder Shaftder tunggal
SINGLE SHAFT SHREDDERS

SOLO 30 single shaft grinding shredders are designed to provide a consistent and exact finished particle size under light-duty applications… Read More

CM Shackder Shaftder CM SOLO 40_Single
SINGLE SHAFT SHREDDERS

Shredder CM SOLO 40 nampilake teknologi shredding terkenal ing donya lan layar ukuran sing ditukeake… Read More

CM SOLO 75 Shaftder Shaftder tunggal
SINGLE SHAFT SHREDDERS

Dirancang kanggo panggunaan daya sing kurang, bledug minimal lan tenaga kerja sing sithik kanggo SOLO 75 shaftder batang siji yaiku… Read More

CM SOLO 100 Shaftder Shaftder tunggal
SINGLE SHAFT SHREDDERS

Dirancang saka mesin kanthi kasar saka lemah, dadi mesin sing paling angel, tahan banter ing pasar. CM sholder CMO dipatenake ... Read More

CM SOLO 125 Shaftder Shaftder tunggal
SINGLE SHAFT SHREDDERS

Pisang nglereni baja pemotong baja patang cara bisa dibaleni kaping 4 kanggo nyuda biaya operasi lan nyuda tenaga kerja… Read More

CM-Primary-Shredders.jpg
GRANULATOR

Gran Granors nggunakake teknologi piso V-Force kanggo nyuda ukuran materi. Dheweke mbebasake serat lan proses proses luwih akeh ... Read More

CM Granulators
GRANULATOR

Ngurangi ukuran materi kanthi kapasitas sing luwih dhuwur kanggo ngolah bahan bebas logam nalika uga mbebasake serat. Nggunakake teknologi V-Force CM ... Read More

CM-Chip-Shredder.jpg
GRANULATOR

Tugas abot lan dibangun khusus kanggo ngolah karet ban lan plastik, Gran V-Force Granulator nyiapake materi supaya luwih diproses… Read More

CM Hammermills
KAMPUNG

CM Hammer Mills dirancang utawa ngolah bahan keras lan kasar. Macem-macem komponen khusus ... Read More

CM-Primary-Shredders.jpg
DISC SCREENS

Layar disk tunggal tunggal cekap kanggo ngatur Kripik kanthi ukuran ... Read More

CM-Chipping-Shredders.jpg
DISC SCREENS

Layar disc pindho dobel efektif yen Kripik ukuran khusus dibutuhake… Read More

Kabeh peralatan Shredder CM Tyre & CM Industrial digawe kanthi bangga ing AS ing pabrik Sarasota, Florida


Company

CM Shredders Tire / CM Industrial Shredders

Jeneng mesin Bengal

Kantor Pusat: + 1 941.755.2621

Layanan Pelanggan: + 1 941.753.2815

Teknologi lan inovasi bahan bakar kanggo dina iki lan saliyane, CM Shredders wis suwe ora dadi prioritas saka pamrih ganti game. Sistem shredder lan daur ulang CM kanthi angel ditindakake ing atusan lokasi sing nyakup bawana 5 ing luwih saka negara-negara 28 lan diproses luwih saka setengah milyar ban saben taun ing saindenging jagad.

CM Shredder nggunakke teknologi piso sing wis dipotong, sing wis diuji lan disempurnakake ing jagad pamrosesan ban. CM Shredders duweni reputasi sing misuwur minangka peralatan sing paling tahan lama, bisa dipercaya lan maju ing industri kasebut.

Ing Desember 28, 2018 CM angsal lan gabung karo kulawarga Benggol Mesin perusahaan pengurangan ukuran, sing kalebu perusahaan adhine, Schutte Hammermill, produsen sing didhasarake ing New York sing wis nggawe peralatan pengurangan ukuran ekstensif sing kalebu pabrik palu, gumpalan pemecah, penghancur, lan shredder sing nyedhiyakake ukuran partikel sing konsisten lan tepat.