CM Shredders

Shredders Kunci Line Industri Paling Produktif. Desain pisau paten kita ngoperasikake toleransi sing cetha banget sing mrodhuksi potongan paling apik ing industri. Pucuk bisa resharpened lan dienggo maneh sing kanthi signifikan nambah umur lan ngurangi biaya.

Read More


CM Liberators

Teknologi Ultimate Separation ing Wire.
Ngidini pemisahan kawat saka ban karet ing bentuk purest, paling resik, supaya prosesor bisa ngasilake stream revenue saka karet lan kawat. Paten "aliran-liwat" desain nyuda pinch points kanggo ngasilake sistem ban sing paling nguntungake kawat ban ing industri.

Read More




CM Granulators

The CM Granulator & Fiber Removal System bisa nampa 6-19 mm minus kawat bebas remuk lan proses mudhun kanggo 1-4 mm granulate karet (10-20 mesh).
Layar digunakake kanggo ukuran materi lan sistem udara digunakake kanggo extract serat nilon isih.

Read More



CM Dual Drive
Crackermill

Sistem Grind Fine High Volume.
Sistem penggilingan denda anyar iki minangka pimpinan ing kemajuan teknologi lan kapasitas produksi. Pabrik bisa ngolah karet kanggo bubuk bubuk alus mulai saka bolong 10-80.

Read More


Looking for a Full Recycling System?


LEAD THE EDGE OF YOUR MARKET - CONTACT US TODAY

New Patented Knife Systems

KANGGO SAKIT KAMU?


CM kanthi bangga ngenalake lini anyar kanggo tujuan umum kanthi sistem pisau anyar kanggo nambah lan nggedhekake kemampuan shredder ganda.

• Siji potong utawa ngganti insert piso kanggo macem-macem aplikasi
• Bahan pisau sing luwih apik dipotong luwih apik lan tahan maneh
• Resharpenable / reusable knives for multiple uses
• Ngurangi biaya piso lan downtime
Sinau luwih akeh babagan NEW SH HYBRID SHREDDERS


Pengin ndeleng wong ing tumindak?
Pilih video


Tahap #1
Shredder Utama Sato

Tahap #1

Shredder Utama Sato

Tahap #1

Tahap #2
Liberator W / Steel Reclaim

Tahap #2

Liberator W / Steel Reclaim

Tahap #2

Tahap #3
Granulation & Fiber Removal

Tahap #3

Granulation & Fiber Removal

Tahap #3

Tahap #4
Dual Drive Crackermill

Tahap #4

Dual Drive Crackermill

Tahap #4


Kabeh CM Shredders Tire & CM Industrial Shredder Equipment kanthi bangga digawe ing Amerika Serikat ing pabrik Sarasota, Florida


Company

CM Shredders Tire / CM Industrial Shredders

Jeneng mesin Bengal

Kantor Pusat: + 1 941.755.2621

Layanan Pelanggan: + 1 941.753.2815

Fueling Technology, Innovation for today and beyond. CM Shredders wis suwe ana ing ngarep inovasi game-ganti. Sistem shredder CM Shredder hard ana ing atusan lokasi sing ngemot bawana 5 ing luwih saka negara 28, lan ngolah setengah ban milyar saben taun ing dunya. CM Shredders nggunakke pinggiran, teknologi piso sing dipatenake, ngrampungake proses penanganan ban & nuntut donya lan dadi paling tahan lama, dipercaya lan maju ing industri sistem daur ulang.

Minangka Desember 28, Shredder 2018 wis diakuisisi lan gabung karo kulawarga perusahaan pengurangan ukuran Bengal Machine, kang kalebu perusahaan adhine, Schutte Hammermill, manufaktur berbasis New York sing wis ngembangake peralatan ngurangi ukuran jembar sing kalebu pabrik montor, lump breakers, crushers and shredders sing nyedhiyakake ukuran partikel sing wis rampung lan pas.



Apa aplikasi sampeyan?

Pilih siji!

Ninja seng

2019 © Hak cipta CM Shredders. Kabeh hak dilindhungi.

Apa aplikasi sampeyan?

Pilih siji!

Ninja seng

2019 © Hak cipta CM Shredders. Kabeh hak dilindhungi.