Shredder daur ulang


CM Shredders

Garis turnkey industri sing paling produktif, shredder tugas abot, lan shredder daur ulang. Desain piso sing wis dipatenasi ditindakake kanthi toleransi sing cedhak banget sing ngasilake potongan industri paling resik. Knives kasebut bisa diisi ulang lan digunakake maneh sing nambah umur lan nyuda biaya.

Read More


CM Liberators

Paling utama teknologi pamisah kabel kanggo misahake kabel saka ban karet ing wangun sing paling resik, paling resik. Ngijini pemroses ngasilake aliran saka loro karet lan kabel. Rancangan "aliran-paten" dipateni nyuda pojokan pojok kanggo ngasilake sistem pembebasan kabel ban sing paling nguntungake ing industri kasebut.

Read More




CM Granulators

Sistem penghapusan CM Granulator & Serat bisa nampa karet tanpa kabel 19 mm lan ngolah nganti karet crumbing 9 mm (3 / 8 "). Layar digunakake kanggo ukuran bahan lan sistem udara digunakake kanggo njupuk serat nilon sing isih ana.

Read More



CM Dual Drive Crackermill

Sistem gilingan volume volume sing unggul. Sistem pabrik gilingan Crackermill yaiku pimpinan sing diakoni ing kemajuan teknologi lan kapasitas produksi dhuwur. Peralatan daur ulang ban iki bisa ngolah karet crumb nganti bubuk saka 10 nganti 80 mesh.

Read More


Looking for a Full Recycling System?


REKA KOMEN

New Patented Knife Systems

KANGGO SAKIT KAMU?


Minangka pabrikan pabrik shredder industri, CM bangga ngenalake garis anyar shredder industri tujuan umum, shredder tugas abot, lan shredder daur ulang kanthi sistem sistem piso anyar kanggo nambah lan nggarap kapabilitas shredder poros dual.

• Siji potong utawa ngganti insert piso kanggo macem-macem aplikasi
• Bahan pisau sing luwih apik dipotong luwih apik lan tahan maneh
• Resharpenable / reusable knives for multiple uses
• Ngurangi biaya piso lan downtime
Sinau luwih akeh babagan NEW SH HYBRID SHREDDERS

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan shredder daur ulang sing diwenehake, hubungi kita.


Pengin ndeleng wong ing tumindak?
Pilih video


Tahap #1
Shredder Utama Sato

Tahap #1

Shredder Utama Sato

Tahap #1

Tahap #2
Liberator W / Steel Reclaim

Tahap #2

Liberator W / Steel Reclaim

Tahap #2

Tahap #3
Granulation & Fiber Removal

Tahap #3

Granulation & Fiber Removal

Tahap #3

Tahap #4
Dual Drive Crackermill

Tahap #4

Dual Drive Crackermill

Tahap #4


Kabeh peralatan Shredder CM Tyre & CM Industrial digawe kanthi bangga ing AS ing pabrik Sarasota, Florida


Company

CM Shredders Tire / CM Industrial Shredders

Jeneng mesin Bengal

Kantor Pusat: + 1 941.755.2621

Layanan Pelanggan: + 1 941.753.2815

Teknologi lan inovasi bahan bakar kanggo dina iki lan saliyane, CM Shredders wis suwe ora dadi prioritas saka pamrih ganti game. Sistem shredder lan daur ulang CM kanthi angel ditindakake ing atusan lokasi sing nyakup bawana 5 ing luwih saka negara-negara 28 lan diproses luwih saka setengah milyar ban saben taun ing saindenging jagad.

CM Shredder nggunakke teknologi piso sing wis dipotong, sing wis diuji lan disempurnakake ing jagad pamrosesan ban. CM Shredders duweni reputasi sing misuwur minangka peralatan sing paling tahan lama, bisa dipercaya lan maju ing industri kasebut.

Ing Desember 28, 2018 CM angsal lan gabung karo kulawarga Benggol Mesin perusahaan pengurangan ukuran, sing kalebu perusahaan adhine, Schutte Hammermill, produsen sing didhasarake ing New York sing wis nggawe peralatan pengurangan ukuran ekstensif sing kalebu pabrik palu, gumpalan pemecah, penghancur, lan shredder sing nyedhiyakake ukuran partikel sing konsisten lan tepat.



Apa aplikasi sampeyan?

Pilih siji!

Ninja seng

2019 © Hak cipta CM Shredders. Kabeh hak dilindhungi.

Apa aplikasi sampeyan?

Pilih siji!

Ninja seng

2019 © Hak cipta CM Shredders. Kabeh hak dilindhungi.