CM Shredders

Shredders Kunci Line Industri Paling Produktif. Desain pisau paten kita ngoperasikake toleransi sing cetha banget sing mrodhuksi potongan paling apik ing industri. Pucuk bisa resharpened lan dienggo maneh sing kanthi signifikan nambah umur lan ngurangi biaya.

Read More


CM Liberators

Teknologi Ultimate Separation ing Wire.
Ngidini pemisahan kawat saka ban karet ing bentuk purest, paling resik, supaya prosesor bisa ngasilake stream revenue saka karet lan kawat. Paten "aliran-liwat" desain nyuda pinch points kanggo ngasilake sistem ban sing paling nguntungake kawat ban ing industri.

Read More




CM Granulators

The CM Granulator & Fiber Removal System bisa nampa 6-19 mm minus kawat bebas remuk lan proses mudhun kanggo 1-4 mm granulate karet (10-20 mesh).
Layar digunakake kanggo ukuran materi lan sistem udara digunakake kanggo extract serat nilon isih.

Read More



CM Dual Drive
Crackermill

Sistem Grind Fine High Volume.
Sistem penggilingan denda anyar iki minangka pimpinan ing kemajuan teknologi lan kapasitas produksi. Pabrik bisa ngolah karet kanggo bubuk bubuk alus mulai saka bolong 10-80.

Read More


Looking for a Full Recycling System?


LEAD THE EDGE OF YOUR MARKET - CONTACT US TODAY

New Patented Knife Systems

KANGGO SAKIT KAMU?


CM kanthi bangga ngenalake lini anyar kanggo tujuan umum kanthi sistem pisau anyar kanggo nambah lan nggedhekake kemampuan shredder ganda.

• Siji potong utawa ngganti insert piso kanggo macem-macem aplikasi
• Bahan pisau sing luwih apik dipotong luwih apik lan tahan maneh
• Resharpenable / reusable knives for multiple uses
• Ngurangi biaya piso lan downtime
Sinau luwih akeh babagan NEW SH HYBRID SHREDDERS


Pengin ndeleng wong ing tumindak?
Pilih video


Tahap #1
Shredder Utama Sato

Tahap #1

Shredder Utama Sato

Tahap #1

Tahap #2
Liberator W / Steel Reclaim

Tahap #2

Liberator W / Steel Reclaim

Tahap #2

Tahap #3
Granulation & Fiber Removal

Tahap #3

Granulation & Fiber Removal

Tahap #3

Tahap #4
Dual Drive Crackermill

Tahap #4

Dual Drive Crackermill

Tahap #4


Kabeh peralatan Shredder CM Tyre & CM Industrial digawe kanthi bangga ing AS ing pabrik Sarasota, Florida


Company

CM Shredders Tire / CM Industrial Shredders

Jeneng mesin Bengal

Kantor Pusat: + 1 941.755.2621

Layanan Pelanggan: + 1 941.753.2815

Teknologi lan inovasi bahan bakar kanggo dina iki lan saliyane, CM Shredders wis suwe ora dadi prioritas saka pamrih ganti game. Sistem shredder lan daur ulang CM kanthi angel ditindakake ing atusan lokasi sing nyakup bawana 5 ing luwih saka negara-negara 28 lan diproses luwih saka setengah milyar ban saben taun ing saindenging jagad.

CM Shredder nggunakke teknologi piso sing wis dipotong, sing wis diuji lan disempurnakake ing jagad pamrosesan ban. CM Shredders duweni reputasi sing misuwur minangka peralatan sing paling tahan lama, bisa dipercaya lan maju ing industri kasebut.

Ing Desember 28, 2018 CM angsal lan gabung karo kulawarga Benggol Mesin perusahaan pengurangan ukuran, sing kalebu perusahaan adhine, Schutte Hammermill, produsen sing didhasarake ing New York sing wis nggawe peralatan pengurangan ukuran ekstensif sing kalebu pabrik palu, gumpalan pemecah, penghancur, lan shredder sing nyedhiyakake ukuran partikel sing konsisten lan tepat.



Apa aplikasi sampeyan?

Pilih siji!

Ninja seng

2019 © Hak cipta CM Shredders. Kabeh hak dilindhungi.

Apa aplikasi sampeyan?

Pilih siji!

Ninja seng

2019 © Hak cipta CM Shredders. Kabeh hak dilindhungi.